Цела истина о опекотине од сунцокрета

Паметан тан током целе године и без оштећења коже – је ли могуће? Да, реци трска. Технологија је нова за Украјину, али је дуго проучавана и тестирана у Холивуду.

Принцип рада трска тан на основу чињенице да посебан лосион који се примјењује на кожу стимулише производњу меланина, а кожа добија лаган тон. Овај лосион се производи на бази екстракта од шећерне трске, одатле име самог поступка.

опекотина од сунца шта је то

За разлику од соларијума и сунчања под сунцем, ова процедура је безопасна за здравље: не исушује кожу, не изазива нежељене ефекте и алергије. Цане Сун Тан ради само на нивоу епидермиса.

Није неопходно бити под заблудом да ће с овом процедуром бледа кожа, која не може бити добро, постати муцна. Лосион “узбуђује” и промовише производњу меланина.

Ова процедура је идеално пригодна уочи партије или пре почетка сезоне “отворених ногу”, када сунце још није играо са кожом. Такође трска за сунчање је корисна прије путовања на море – кожа ће већ бити припремљена за сунчеве купке (али то не значи да можете заборавити на заштиту од сунца).

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКОЂ: ​​5 брза начина за спашавање коже од опекотина од сунца

3 компоненте успешне процедуре канистра:

1. Направите темељно пилинг тела уочи поступка (можете наручити ову услугу у салону).
2. Избегавајте влагу и не вежбајте после 8 сати.
3. Влажите тело лосионом и немојте користити круту моку.

Сунчање траје 7-10 дана – у зависности од врсте коже. Ако желите побољшати ефекат, онда за 2 дана можете поново извршити процедуру. Приближите засићену хладовину!

Трошкови поступка су од 200 ЗАР.