Лако и једноставно: Пхилипс ПроЦурлер – ваша тајна савршених цурлс

Све девојке знају да постоји фризура која ће бити идеално решење у било којој ситуацији. Датум, пословни састанак у ресторану, ноћ у клубу или новогодишња журка – коврчава коса ће ефикасно довршити било коју слику или постати њен врхунац. Због тога су крављи добили наслов – најпопуларнији стил године 2015. године.

Пхилипс ПроЦурлер - ваша тајна савршених цурлс

Да ли и даље користите кружно пеглање и пеглање како бисте увијали косу? Компанија Пхилипс бринула о вашој погодности и развила иновативни стајлер за аутоматско таласање косе Пхилипс ПроЦаре Ауто. Сада ће свако твоје савијање бити савршено!

Проклето и једноставно проклети

Захваљујући професионалном мотору, стајлер аутоматски ветри косом на титанско-керамичком грејном елементу и ствара савршене цурке. Потребно је само поделити косу у одељке, одредити одговарајућу величину низа помоћу специјалног прибора, изаберите температуру, време цурл и смер цурл, поставите везицу у стајлер, а затим Пхилипс ПроЦаре Ауто уради све. Због чињенице да је елемент за гријање скривен унутар кућишта отпорног на топлоту, погодно је да се симетрични брави увлаче и на позадини главе.

Сигурност прво

Пхилипс ПроЦурлер - ваша тајна савршених цурлс

За разлику од плака, пеглања, термобија и других уређаја за креирање кљунова, цурлинг са Пхилипс ПроЦаре Ауто апсолутно сигурно. Јединствена топлотна изолациона комора за кљунове спречава опекотине током стила. Титанско-керамички премаз тела равномерно распоређује топлоту, спречавајући прегријавање косе.

Будите другачији

Избор једне од 3 подешавања температуре, као и подешавање различитих праваца увртања, можете без напора направити безбрижне слободне таласе или стилске еластичне краче. Пхилипс ПроЦаре Ауто има три смера цурлинг цурл (лијево, десно и измјенично). Направите симетричне кљове који су скривени удесно или улево, или користите функцију аутоматског увлачења у два правца за најприроднију слику.

Са Пхилипс ПроЦаре Ауто то је лако бити различит, без штете на косу!

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Инспире и инспирисати: 16 плетеница инстаграма, које морате показати фризеру