Воз мистериозних прича: Оно што мирише на нишне мирисе из Амоуроуда

Мириси Амоуроуда могу се сигурно сматрати савршено балансираним парфемским композицијама са идеалним пропорцијама.

Оно што мирише на нишне мирисе из Амоуроуда

Сваки мирис из линије Амоуроуд има свој сопствени непоновљиви карактер и представља збирку сећања и прича – од треперења и романтичности до провокативног и мрачног.

Парфеми карактеристика је да су добро задржавају на кожи због засићења и трајности, као и хармонична сарадња свих састојака. Дрво, цвет, корен и биљне ноте у парфему композицијама изазвати потпуно различита удружења и осећања – од угодном спокој у радости, па чак и ентузијазмом.

А сада нудимо да детаљније изучимо колекцију парфимерних ремек-дела Амоуроуд, који су већ заступљени у Украјини.

Оно што мирише на нишне мирисе из Амоуроуда

Оно што мирише на нишне мирисе из Амоуроуда

Тамна орхидеја Може се приписати заводљиве, смеле цветним и Источне дрвеног парфема са нотама које укључују мандарине, лимуна жицу и црну Гардениа, сицилијански бергамот. Срце мириса – јасмина из Граса, иланг-иланг, лотоса и Блацк Орцхид, док бази парфема – Индонезије пачулија, сандаловине Мисоре, тамјана и ваниле.

Сантал дес Индес комплекснији и богатији, обећавајући животињски звук. У високим нотама – Абсинтхе и свеже мирисних, у срцу композиције – Цурри листова, кинески кедра, нарцис апсолутна, и апсолутно, турски ружа, док је основа – сандаловина Мисоре, Марокански коже, мошус и ветивер.

Сафран Раре крунисан Индиан оуд, који вам омогућава да направите невероватно редак састав, у којој основи – шафран. Арома је зачињена, благо цвјетна и врло сензуална. Дакле, у срцу парфема креација кедар, шафран, руже и јасмина из Граса, допуњен високим нотама укључује фрезије, бергамота, геранијума и олибанум. На основу мириса – бензоин, Индонезије оуд, ветивер, сандаловине и ваниле.

Оуд ду Јоур веома необичан парфем, који може само створити вешти мајстор. Много од састојака овог састава се преплићу са богатом нота задовољава дрвета, стварајући запањујуће благо, сунчан укус. Лепа, дискретан мирис сателит ће бити са вама током целог дана и неће нестати у важном тренутку. У високим нотама – ружичастог бибера, дивље малине и персијски шафрана, у срцу парфема креације – олибанум, чиста, руже, шљиве и ђурђевак, а база се састоји од Индонезије редак оуд, Блацк Амбер, пачули и дрво гаиаковои.

Миднигхт Росе – мало воћни, мало цвјетни. Мирис открива звук нежне руже, прекривен јутарњом росом, који је окружен нотама личија и помела. Срце представља љиљан и чиста црвена ружа, која композицији даје умирујућу сензуалност. У основи мириса су амбер, цитронел и уд.

Миел Сауваге може се приписати мистериозним и магичним парфемима, који су обогатили сензуалном снагом и посебном елеганцијом. Изграђен око чаробног уха срца, хипнотички тамјан који привлачи дивљи мед и ноћни цветајући јасмин лако се испреплетају. Коначни додир оставља животињски влак мошуса, земља – пачули и благ, актуелни – сандаловина.

Оно што мирише на нишне мирисе из Амоуроуда

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Лове Потион: Ланцоме је представио ажурирану верзију “гурманског афродизијака” Ла Нуит Тресор