Женски хармонија: тренер Емма Стоне је причала о тајнама прелепе фигуре

Лични тренер Емма Стоне описао је како се без напора одржава у одличном облику, а такође је назвао низ најефикаснијих вјежби за танак број.

Тренер Емма Стоне је причао о тајнама прелепе фигуре

Јасон Валсх – познат тренер фитнесса и оснивач популарног америчког студија Рисе Натион. Он ужива велику популарност међу познатим личностима, углавном због чињенице да он брзо и ефикасно враћа витке, пооштрене облике и истовремено не иде тако далеко од мишића, стварајући женствено прелепо тело.

Сада обучава чувену холивудску глумицу и звијезду мјузикла “Ла Ла Ланд” Емма Стоне, која се може похвалити луксузном фигуром – женственом и истовремено затегнута.

Тренер Емма Стоне је причао о тајнама прелепе фигуре

Дакле, како постићи танак лик, као што је Емма Стоне? Јасон Валсх одговара!

Главни комплекс вјежби Јасон укључује пузање, ходање, трчање и пењање на стијенама. Према тренеру за фитнес, најјачи ефекат је тренинг снаге, али са кардиовагињама треба бити пажљивији.

“Кардио неће бити корисно ако заборавите на тренинге снаге. Они који стабилизују зглобове и чине кардио-операције безбедним и ефикасним. Кардио – само у другом реду. Најефикаснија сматрам вежбама је вучна моћ – прилично сложена вежба, у чијем су деловању учествују све мишићне групе “, – каже.

Тренер Емма Стоне је причао о тајнама прелепе фигуре

Наравно, поред фитнеса, Џејсон саветује да обрати пажњу на своју храну, јер без правилне исхране неће бити резултат, без обзира колико дуго и тешко нисте радили у теретани.

“Морамо јести разумно. Верујем да је главни разлог за гојазност у САД прекомјерна потрошња шећера и других угљених хидрата. Препоручујем да сви купци не забораве на доручак. И, наравно, смањити количину угљених хидрата и заборавити на храну увече. Ако вам је потребан брз резултат, одустајте од алкохола, хране високе количине шећера и не преједите “, – каже Јасон.

Тренер Емма Стоне је причао о тајнама прелепе фигуре

Тренер Емма Стоне је причао о тајнама прелепе фигуре

Што се тиче самог Џејсона, он воли мексичку и италијанску кухињу, али се поклања само делицијама само повремено – не више од једном недељно. Стручњак за исхрану такође предлаже потпуну одбацивање шећера, а уместо масноћа користи потрошену мешавину корисних уља, укључујући рибље уље, кокосово уље и сусамово уље.

“Ограничавам потрошњу шећера, а такође користим дневну мјешавину корисних уља УДО’с Цхоице Оил, која ми обезбеђује енергију. Верујте ми, има много начина да добијете додатну енергију и ово није шећер. Ако потпуно одустанете од шећера, одмах изгубите од 4 до 5 килограма вишка тежине “, – каже стручњак.

Тренер Емма Стоне је причао о тајнама прелепе фигуре

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Емма Стоне појавила се на премијери Ла Ла Ланда у искреној комбинацији, попут Тине Царол