Астропсихолог: разведена или не Ангелина Џоли и Бред Пит

Јолие и Питт се разводе – насловници су поново испуњени штампом. Да ли да верујемо следећу серију гласине? Павел Андрејев, водећи астролог и астропсицхологист “Лабораторија живот” центар, проверио цосмограмс највише говорили холивудски пар и разговарали о замке и уштеде банака брака Ангелина Јолие и Брад Питт.

Чуо сам да је јавност забринута да ли главни холивудски пар – Брад Питт и Ангелина Џоли – заиста угрожавају развод. Кажу да нико није држао свијећу, али сигурно знају да су Јолие и Питт већ започели консултације са адвокатима о овом питању. Нећу рећи да делим овај аларм, али да су сви спавали мирно, могу вам рећи шта кажу карте рођења наших јунака на ову тему. Као предмети анализе, одабрао сам мапу самих глумаца, њихову близанку и другу кључну особу – Ангелину маму.

Главни проблеми овог брака су, наравно, мапа Џоли – од мајке, она је наследила моћ самоуништења, и навику да провере људе из снаге, узнемиравање своју агресију, нестабилно емоционални стрес и друге тешке изливе негативних појава (Скуаре Венус – Уран је као мајка, и на Џоли).

Родјенданска карта Ангелине Јолие

Такође сам видео Џолијев велики проблем код свог оца, тачније, у несвесном сраму за њега. Срамота, проузрокована унутрашњим осећајем издаје у важном тренутку у животу. За срамоту ове мешавине горчине услед немогућности да буде његов искрен пријатељ. На слици света Ангелине Јолие, сви људи су издајници, са којима је немогуће отворити и искрено. И бојим се да нема поверења да је Бред изузетак. Али, након анализе своје историје, могу рећи да је то искључиво њен сопствени ритам понашања, то јест, њене оптужбе против њеног мужа – апсолутно неосноване. И, највероватније, то је добро познат механизам заштите од себе: пројекција, када злоупотребљавате друге због онога што сумњате.

Родна карта Марцеллин Бертранд, мајка Ангелине Јолие

Поред свега наведеног – покварило Сатурн у Ангелина карте ствара моћну осећај дужности и кривице. Али слика самохране мајке, била је потпуно остао без подршке за Анђелина није прихватио да цементира забрану на путу дуж које Анђелина могао да побегнем у наступу беса самог, или послати свог мужа. Да, и као што је Бред Пит. Ја сам анализирао његову личност, и то показује његова карта.

Родни графикон Брада Питта

Пит је хармонична, великодушна и племенита особа која користи невероватну вољу искључиво на сцени и радној активности, док је у породици мекана, топла и пријатна. А на картама деце деца, слика оца је највише што је позитивно и глатко. Врста, дом, пажљив и пажљив отац. Генерално, идеално.

Али треба напоменути да се Бред Пит не разликује иницијативом у његовом личном животу, а да је прилично посвећен муж. Једино што може постати камен спотицања за његов брак је агресивно водећа друга половина, која ће му “помоћи” да изађе из бракова. Али, судећи по унутрашњој инсталацији Ангелине, често ће ходати на ивици, али тачка без повратка неће дозволити.

У истом духу, информације се заснива на картама дјеце парова: тамо сам видео јасну индикацију “Мама и тата су увек заједно и могу да пронађу заједнички језик са међусобно.” Чак и ако су формално развели (што је мало вероватно), они су у сваком случају задржавају добар партнерски однос који је увек посебно важно за велике и тесно повезане породице.

Мапа рођења близанаца

Дакле, који закључци се могу извући из свега наведеног? На породичном броду глумаца увек ће бити олуја и олуја. Емоционални и светао Анђелина ће остати у свом ватреног елемента ватре, и миран и храбар Бред – у трезвено земаљској елемент који гаси саму ватру здравог разума и несебичној стрпљења. Да ли су претили разводом? Не, све док формална развода неће вероватно доћи.

О стручњаку:

Павел Андреев, астролог и астропихолог, финансијски консултант, наставник Школе за астрологију на “Лифе Лабс“, Специјалиста математичких метода прогнозе.

Специјализован је за астрологију финансија, избор особља, као и корекцију судбине. У Лифе Лабораторији одржава индивидуалне консултације, практичне наставе и мастер студије у свим областима астрологије.

  1. 13 савета за подизање дјеце од Ангелине Јолие и Брад Питт
  2. Астропсихолог: Јохнни Депп није онај који подиже руку на жене
  3. Брендови чевља звезда, део 1: Цхристиан Лоубоутин, Јимми Цхоо, Цхарлотте Олимпиа

Фото: Гетти Имагес, Пресс Сервице Арцхивес