Бројање времена: како брзо развијати своје обрве

Саветујемо како да растете обрве – бесплатно, напишите! 🙂

Верујемо да увек можете погледати 3 ствари: ватру, воду и обрве Каре и Таилора. Наравно, слажете се са нама и, као и свака модерна дјевојка, такође желите густе, широке обрве којима је потребно само неколико удараца четком за обрве, како би потврдили идеал. Шта да радите с обронцима снимања индустрије што је брже могуће … и заправо уопште само индустрији?

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Не у оку, већ на чело: Беаути-каки, ​​што ће помоћи у стварању савршених обрва

Пусти то сам по себи

… и баци пинцете. Или га дајте својој девојци, јер звучи страшно “не обришите обрве два месеца”. Али само да их можете довести у божански изглед. И можете бити уверени да ћете једне вечери вероватно желети да преузмете “оружје” у своје руке и избаците све што се чини необичним. Али у овом случају сви напори ће ићи наопако.

Девојка са прелепим обрвама

Да се ​​младожења и негује, а боље је и масажа

Што чешће масирате у области раста длаке, брже ће вам обрве растати. На крају крајева, масажа побољшава циркулацију крви и сви механизми у нашем телу се активирају и убрзавају. Да расте обрве довољно за масажу од 2-3 минута сваког дана.

Дебеле обрве

Обрви

Ово је веома важно, јер и кожи прекривена длакама је потребно квалитативно чишћење и чак пилинг. Заиста, то је због усне коже и мртвих ћелија на својој површини – нове длаке не могу доћи. Због тога, по правилу, узмите пахуљице пеном два пута дневно. И такође очистити неколико пута недељно. Изаберите за ове меке пилинге. Повређена кожа у подручју обрве такође не доводи до позитивне динамике.

Обрви

Да се ​​препусти

Не заборавите да разбацате обрве маслинама и маскама. Банал бурдоцк и рицинусово уље јача раст обрва, а такође их чини свилнатим и густе структуру косе. Сваког дана пре него што одете у кревет, нанијете уље с покретима масажа на подручју раста длаке и уклоните вишак с салветом.

Царегропро

Сиротка за раст

Данас на тржишту постоји много различитих побољшача за раст обрва и трепавица. Једно такво доказано средство је Царепрост. Стимулише раст длака и видећете резултате за неколико дана. Структура Сарепроста укључује активну супстанцу Бимапрост, због чега крупне длаке оживљавају и проширују, што доводи до повећања броја длачица и убрзања њиховог раста. Чак и најкраћи и ослабљени циљеви постепено побољшавају спољашње повећање запремине и након неколико месеци достижу максималну дужину.