10 звездица, које је трудноћа променила без признања

Трудноћа је тешка и за женско тело и за женску психу. Хормонска позадина, стање коже, косе и ноктију се мењају. Растући стомак чини будућим мамама осећају тешке и неспретне. Али у исто време, све споља може изгледати потпуно другачије!

Често око трудноће изгледају лепше него пре занимљив положај. На пример, певачица Пелагија само не знам на последњој слици у Инстаграм. Њени претплатници једногласно тврде да нису радили без хируршке интервенције. Да, како то није било! Лекари само осмех и да осигурају да све ово – резултат промена у Пелагиа. Само њене особине омекша, његов израз је слатка и као дечије очи сијају – да вас и цео пластике је.

Бивши ментор емисије “Тхе Воице” није једина славна особа која се толико променила током трудноће. Сећали смо се ко је још од звездних мумија постао лепши у овом периоду.

Осим тога, не заборавите на стари пријем, повезан са променама у изгледу трудница.

Опште је прихваћено да ако жена носи дечака, онда она не само да задржи своју лепоту током своје трудноће, већ чак и постане лепша. Али ситуација је потпуно супротна, ако жена чека девојку.

Верује се да моја мајка даје сву лепоту својој кћерки, тако да се њене особине мењају на још гору током трудноће. Хајде да проверимо када звезде рађају прворођене!

Такође занимљиво: снове трудноће