Анна Коурникова је доказала да се родила

Подсетимо се да је њен положај спортиста одржан у тајности и да је 16. децембра 2017., она је и Енрикуе Иглесиас постају родитељи близанаца, сина Николе и ћерка Луци, постала је позната само месец дана касније када је пар дели фотографије деце на друштвеним мрежама. Тада су многи Хаитер напао 36-годишњег тенисер, кажу, не се роди, и стога не објављују фотографије током трудноће и уопште нестао са Интернета. Сумње публике поткрепљивале су и слике дјевојке након појављивања малчице: она је превише мала за мајку два пута.

Изгледа да су оптужбе против ње биле досадне. Коурникова је узела и доказала да носи сина и ћерку сама. Атлета је постављена на Инстаграмове фотографије на 37. недељи трудноће, а сви сумњивачи морали су прихватити пораз.

Фото: @аннакоурникова

Слика звезде донела је дивљење навијачима. Посебно их је ударио облик Анна. Да је таква фигура последњих дана трудноће је нешто невероватно! Ако је Коурникова била фотографисана иза леђа, онда је скоро било ко сумњао да је у позицији, јер га само његов стомак издаје.

Тенисер није само превише превише, изгледа да је изградила док је чекала децу. Њене зупчане ноге, затегнуте граце руке говоре о овоме. Не трудноће, већ некакав сан. Сада је јасно зашто шест месеци након рођења Коурникове челичне штампе и грам вишка масти. Ипак, професионални спортови чине чудесном фигуром.