Како изгубити тежину након рођења: тајне Лајсан Утиашева

Лиаисан Утиасхева је рекла како је изгубила тежину након порођаја
Фото: архив новинарских услуга

22. августа на каналу ТНТ започела је емисија “Данцинг”. Његова домаћица Лиаисан Утиасхева сазнала је о трудноћи током снимања прве сезоне. До почетка другог, родила је своју кћер, Софију, како би се уклопила у облик и поново учествовала у “Плесању”. Питали смо Лајсана како је тако брзо изгубила тежину након порођаја.

Лиаисан, како сте сви управљали?
Лаисан Утиасхева

Многи су изненађени што сам брзо ушао у форму и отишао на посао. Једноставно: дисциплина у свему и прави распоред дана! Мој темпо неће ни на који начин утицати на храњење Софиике нити на останак са њом.

Током снимања прве сезоне, били сте већ трудни. Како сте то сакрили од публике?
Лаисан Утиасхева

Ово је у потпуности захваљујући нашем тиму. Када сам сазнала да сам трудна, дошла сам у пуцњаву: кажу, па тако, шта ћемо радити? Ништа нисмо планирамо са Пашом (Вилли, мужем Лајсаном – Ед.), И не планирамо: Бог ће дати више деце – родит ћу. Стилисти су дошли на помоћ. Под вештим подигнутом одећом могуће је сакрити све!

Лиаисан Утиасхева: како изгубити тежину
Фото: архив новинарских услуга
Лајсан, други пут вас чуди способношћу да брзо вратите свој образац након порођаја!
Лаисан Утиасхева

Хвала. Али, прво, овај пут за трудноћу сам добио само десет килограма. А пошто сам Роберт морао да се сложи више од двадесет! И друго, ја сам сада мајка, јер су исхрана и вежбање контраиндикована. Али не покушавам да будем трска и не стидим се мојих облика. Гимнастика за опоравак – то је оно што практикујем. Такође стварам видео лекције за оне који желе да имају лепо и здраво тело. На крају крајева, као особа која познаје ову индустрију, могу рећи и показати својим примером како се брзо опоравити. И помогне у избјегавању најважнијих грешака.

Које грешке?
Лаисан Утиасхева

На пример, тренинг у оделима-саунама. Сваки спортиста и доктор ће вам рећи да је вежбање и истовремено за затварање срчане површине са полиетиленом изузетно штетно. Или ево још једна уобичајена грешка – да се ограничите на јело. Дан на краставцима или лубеници је, наравно, сјајан. Али само ако живите близу мора или у селу. У великим градовима, где постоји одређени ритам, не можете јести. Чак иу великом спорту, када је било потребно брзо изгубити 8 кг, наши дијететичари и тренери никада нису одобравали штрајк глађу. Плоча треба да има комплетан сет – угљени хидрати, протеини, масти. Само са балансираном исхраном и вежбањем може се постићи видљиви резултати који ће дуго остати. А моја тајна је да волим и будем срећна жена.

“Данцинг” на ТНТ од 22. августа до суботе у 21:30.