Па, фантазија! Необична имена деце руских звезда

Ирена Понаросхку

Син Серафима.

Фото: @иренапонаросхку

У једном од интервјуа ТВ презентер Ирена Понаросхку признао је да она и њен муж нису имали никаквих аргумената о томе како именовати свог сина, а име им је дошло и једно и друго. Иницијално је понудила њена бака. Истина, у нешто другачијем контексту: увек јој се свидело име Серафим. Али много пре ултразвука, Ирена је имала предосећање да ће бити дечака. Тако се појавио Серафим.

Вицториа Бониа

Кћерка Ангелине Летизиа.

Фото: @вицториабониа

ТВ презентер Викторија Бони са избором имена за њену ћерку такође има веома занимљиву позадину. Као дете, она и њена старија сестра Анђелина су се сложили да ће имена својих ћерки назвати другима. И то се догодило. Само Боња, која живи са својим супругом Алеком Смерфитом, промијенила је руску верзију Ангелине на западну Анђелину и додала јој другу француско име Летизиа.

Код куће Вицториа зове своју девојку Ангелицу.

Алсоу

Кћерке Сафина и Мицхеле, сина Рапхела.

Фото: @алсоу_а

Певачица Алсу рођена је у татарској породици, тако да она има најнеобичније име за нашу земљу, која се, иначе, преводи као “ружа вода”. Није чудо што је славна са својим супругом Ианом Абрамовом измислила имена за своју дјецу. Најстарија ћерка Сафине је Алсуово презиме, али са акцентом на други слог. Ово име је измишљено за малог Јанга као знак захвалности Алсуу због тога што му је променио своје девојачко име. Али за средњу кћерку Мишелу, изабрали су име заједно: читали су доста литературе и тражили прелепо ретко име. Па, успјели су изненадити!

Алсоу је недавно постала мама по трећи пут. Зашто је назвала њеног сина Рапхаела, није позната. Надамо се да ће славна личност открити ову тајну када изађе из уредбе.

Дасха Зхукова

Син Арон Александер, кћер Леје.

Фото: @нголденберг

Оснивач Музеја савремене уметничке гараже у Москви и вољени бизнисмен Роман Абрамович Дарија Жукова пронашли су двоструко име за свог најстаријег сина. Прва, као што су извори блиски њеној речи, узела је из Библије, а друга у част њеног оца.

За њену кћерку, Дарија је такође одабрала занимљиво хебрејско име Леиа. Такође, иначе, називали су принцезу у Старим ратовима.

Роман Абрамович из брака са бившом стјуардесом Ирине има још пет дјеце: Анна, Аркади, Софија, Арина и Илиа.

Пхилип Киркоров

Кћерка Алеле Викторије, сина Мартина.

Фото: @фкиркоров

Поп-краљ руске позорнице Филип Киркоров назвао је своју ћерку у част две вољене жене: бивша супруга Алле Пугачеве и њене мајке, која је умрла рано, Викторија. У свим интервјуима, он не скраћује име Алла-Вицториа, али се у домаћем окружењу љубазно односи на девојку – Аллусиа.

Име сина певача – Мартина – можда и изгледа сасвим оригинално. Али заправо у Бугарској (одакле долази Пхилип) ово име је врло често.

Цхристина Орбакаите

Кћерка Клаудија.

Фото: @орбакаите_к

Певачица Кристина Орбакаите на изложби Андреј Малахов признаје да је назвала своју кћер у част идола своје породице Клаудије Шулженко. Поред тога, схватила је како ово име звучи на западном начину – Цлаудиа. Осим тога, живе са супругом Михаилом Земтсовом у две земље – Русију и Сједињене Државе.

Цхристина има још два сина: Никита од првог супруга Владимира Пресњакова и Дениса од другог мужа Руслана Баисарова.

Екатерина Вилкова

Кћерка Павла, сина Петра.

Фото: @кавилоцхка

Глумица Екатерина Вилкова, како то није чудно, назвала је своју кћер у част јунакиње серије “Палм Сундаи”, коју је одиграла 2010. године. Очигледно, слика храбре девојке из филма стварно се допала глумици. На срећу, глумац Иља Лиубимов није сметао.

Син пар звезде звани Петер, такође прилично ретко име за наше време.

Наталиа Водианова

Ћерка Неве.

Фото: рекламна кампања Зарина

Супермодел Наталиа Водианова са бившим мужем Јустином Портманом назвала је своју ћерку у част руске реке Неву, на обали чији су били ожењени. Само је стрес на име девојке стављен на први слог.

Наталија има и четири сина: Луцас и Вицтор из брака са Портманом, као и Маким и Роман из тренутног дечка Антоине Арнауд.

Љубав Тихомирова

Љубавина ћерка.

Фото: @долубви

Лиубов Тихомирова је рекла да је њен супруг, диригент-хороскоп Ласзло Долински, сањао да је име ћерке сагласно или слично називу супруге, то јест у њеном имену. Истовремено, глумица је желела да име девојчице звучи лепо са земљом Лазловне. Као резултат, пар, посматрајући сва имена жена, населио се на древном руском имену Лубава. Дакле, рођена је Љубав Лазловна.

Саша Зверева

Ћерка Василише, синова Леа и Макара.

Фото: @сасхазверева

Бивши солиста групе “Демо” такође је одабрао старомодна имена за децу, која су од почетка деведесетих мало заборавила. Дакле, од првог брака код банкара Иља Василиса и Макар су јој рођени, од другог, са ДЈом Дмитром Алмазовом, сина Леа.

Иначе, Сасха, упркос томе што је заузета са троје деце, активно води Инстаграм, где дели са претплатницима тајне лепоте, здравља и материнства. Прочитао је неколико савета из Звереве ОВДЕ.

Кети Топуриа

Кћерка Оливије.

Фото: @кети_оне_оффициал

Вокалист групе “А-Студио” Кети Топуриа се увек разликовао са оригиналношћу. Није ни чудо што је она, одабрала име за своју ћерку, желела да се разликује од својих пријатеља и колега у шоу бизнису. Име Оливије има латинске коријене и значење, као што можете да претпоставите, маслине.

ПРОЧИТАЈ НАСТАВАК на другој страни.