Проверили смо: најтоплије апликације за труднице

Како могу да завиде наше мајке, када чека чудо, не само говорити о томе шта нам се догађа, али можемо показати како је беба изгледа у 6 недеља и развија се код детета у 13. недељи. А за то није неопходно проучавати библиотеке, па чак и на Интернету да претражује није неопходно. Сада постоји много различитих апликација на телефону, где сваки дан се ажурира податке о свом чуду, а сваке недеље има укупно развоја информације које би требало да имате, шта ће се суочити у овој фази, па чак и фотографије са видео прилогу!

Апликација се рачуна за вас када треба да одете код лекара или вам каже колико пелена вам је потребно у болници. Сакупљали смо вашу личну оцјену апликација које вам не само олакшавају живот, већ и диверзификују свакодневни живот, јер ви и ваш вољени можете свакодневно сазнати више и више информација о вашој вољени и својој беби.

Трудноћа +, први триместар – бесплатан, премиум приступ – 299 рубаља

Трудноћа +

Ако се реч “трудноћа” откуца у онлине продавници, апликација ће бити прва на графикону, а не за ништа. Најбоља енциклопедија трудноће. Преношењем апликације, уносите своје податке, прорачунат ће вам ПДР (процијењени датум испоруке) – и можете започети! Сваког дана у главном менију упишите колико дана пре испоруке, нове савјете, подсетнике о одласку доктора или испоруци тестова и, наравно, 3Д слику ваших мрвица. Сваке недеље постоји ново “поглавље” о развоју бебе, вашем здрављу и саветима за супружника!

Боја илустрације и ултразвук слике, лични дневници живота (где можете додати слике сваке недеље промењене стомак), списак за куповину, и имена, а за трећег тромесечја – бројач гура бебу и распоред борби! Поред тога, апликацију може користити целу породицу: преносите податке из вашег профила на телефон рођака, а видеће информације о беби.

За оне који желе да “пробају”, бесплатна верзија важи до 13 недеља. Најприкладнија енциклопедија за труднице!

Спроут +, 299 руб

Спроут +

Ова апликација заслужује пажњу за необичан приказ бебе: тродимензионалне слике следеће генерације! Реални покрети, премлаћивање малог срца и 3Д слика, због којих беба на екрану изгледа као стварна.

Дневно и недељно промена слике са детаљним описима, можете да водите дневник са фото извештај, а апликација има дневник где ће вас подсетити на посете лекару, да уради попис, куповину за бебу, помоћи прикупљање торбу у болници. И, наравно, монитор за тежину, број потиска и тајмер за борбу, који ће помоћи пре сусрета с мрвица.

Календар трудноће Комуницирање са мамама у близини, Преггие-мом.лифе

Календар трудноће и комуникација маме код тебе, Преггие

Сигурно имате трудне или већ родјене пријатеље, мајку и друге рођаке, журите да дате хиљаду и један савјет о својој исхрани, одјећи, витаминима и тако даље. Али понекад желите разговарати са другима као што сте ви, труднице, које чак имају ситуацију / историју / дијагнозу као што сте ви.

За то постоји идеална апликација за преггие. Тамо можете постављати било каква питања, добити брзе одговоре и савјете, и поделити своја искуства са мамама. Више од 800 000 мајки и трудница користе маму. живот за комуникацију, размену савјета, па чак и за познанике, заједничке шетње и разговоре. Идеално место за маме!

Баби Беат – слушајте срчани удар фетуса, 379 рубаља

Баби Беат - слушајте срчани удар фетуса

Ако раније, да бисте чули и видели сертсебиение детета, морали сте да посетите доктора, сада је могуће буквално код куће! Баби Беатс вам дозвољава да чујете како срце утиче на ваше мале мрвице и шири се. Апликација вам омогућава да чак забележите ритам срца!

Наравно, стопа улов није тако лако: корисника маме морају почети најраније од 15. недеље, просторија треба да буде мирно, а да притиснете телефон је боље без поклопца до места где се сумња бебу. Али стрпљење и проналажење правог места на стомаку дају вам и вашем мужу незаборавно искуство!

Савјети за “трудне” даддије Лите – бесплатно

Савети за

Па, не и нама, будућим мајкама! Наши драги мужеви се мање брину и чекају изглед бебе. Савети за “трудне” тате прате будуће очеве током трудноће!

Драги Папа ће бити у стању да створи галерију на ултразвук увело, развој фотографија и промене у мајки стомак, апликација ће показати у којој славна рођендан истог дана са мрвицама и дати добар савет о томе како да се односе са својом женом и трпиш таласу емоција. Ова “папинска” енциклопедија.

Баби Пицс, 229 рублеј

Баби Пицс

Апликација за душу и естетику. 450 запањујући илустрације цолоризе ваш “трудна” и дана касније, бебине слике, слатке налепница са условима и датума ће се подсетити, на ком периоду сте почели да расту, а стомак када се беба по први пут гурнуо ногу.

За ову апликацију нема семантичког оптерећења, али лепе слике за вас и породицу ће бити дивне.

Главне карактеристике знака зодијачког Стрелца