Ne smejati: kaj morate vedeti o moški bradi

Moda na bradatih moških že tri leta ne pusti našega sveta. Moške brade postajajo debelejše in bolj ustvarjalne, naše mnenje o brutalnih moških z vegetacijo na obrazu je hujše. Da se ne bi obrije svojo ljubljeno alfa in omega, ampak še naprej ga poljubljati, ne da bi razmišljal o kaktusov in ježi, naučiti človeka, da skrbijo za brado (in bomo vsi srečni!).

No, povzemajmo rezultate zadnjih let. Izkazalo se je, da je debela brada, ki je pokazatelj brutalnosti in brezhibnega sloga v moškem svetu. V resnici to ni težko argumentirati s to izjavo, vendar očitno ne želite, saj bodo vsi argumenti shranjeni pred brezhibno zgrajenim zidom moškega ponosa. Na žalost so sanje o čudovitih bradah, kot so moški iz fotografij streetstylea Pitti Uomo, razburjene zaradi hude resničnosti. Redke skrbi za rastlinstvo na obrazu niso omejene na odbitost enkrat na nekaj tednov. In zaman, le dnevni postopki bodo pomagali zadržati brado pod nadzorom in ne bo pretepel precej moskovskega fanta v neprivlačnega gnezdnika iz obrobja tajge.

Povemo vam, da je vredno vedeti, kako skrbeti za vašo brado in vašo lamberseksualno, in upamo, da bo slednji upošteval naše argumente pod vašimi občutljivimi navodili.

Začnimo z dejstvom, da je brada koristna za zdravje. Ne glede na to, kako absurdno se zdi izjava, še posebej v povezavi z izrazom “Britanski znanstveniki so se dokazali …”, vendar so prednosti gneče vegetacije na obrazu zdaj znanstveno dokazane. Za serijo programov Trust Me, jaz sem zdravnik BBC je začel eksperiment, v katerem so bile brade testirane na higieno. V času študije so bili takoj sprejeti dve sklepi. Prvič na bradi živi več sto vrst bakterij (o presenečenju!). Drugič, te bakterije, čeprav so podobne tistim, ki že namočijo na koži, živijo precej drugače kot njihovi kolegi. Tako nenavadno okolje kot lasje povzroča bakterije, da spremenijo način življenja in s posebno vztrajnostjo borijo za preživetje, hrano in kraj. Zaradi visoke konkurence se mikroorganizmi skušajo znebiti svojih kolegov, ki proizvajajo posebne antibiotike, ki so zanje smrtonosni, kar pa je za nas zelo koristno. Pomagajo v boju proti okužbam in varujejo pred prehladi.   

Sredstva za pranje “črnega premoga” občutljivo za čiščenje kože kontaminantov.
Čiščenje Pure moč x2000 zrnca bo pomagalo proti črnim pikam in vdrtim dlakam.

Brada raste po stopnjah, vsaka od njih pa mora biti opremljena z določeno skrbnostjo. Ščetine do enega meseca je treba zmehčati. Da bi se izognili srbenju in draženju, je vedno vredno imeti vlažilno kremo in brado. Spomnite svoje ljubljene, da se v tem času izogibajo tudi sredstvom, ki vsebujejo alkohol. Dolžina brade za 1-2 mesece potrebuje trimmer, detergente in spet olje. Tisti, katerih vegetacija je opravil za rast v 3 mesecih, je vredno, da se z vsem in še dobro sušilec za lase in Barber, ki bo še naprej pomagati človeku, ki skrbijo za las skozi njihovo rast.

Vlažilna negovalna nega “Vita Lifting 5” zagotavlja optimalno raven vlaženja in ščiti pred negativnimi vplivi na kožo zunanjih dejavnikov.
Po losjonu za britje “Instant Comfort” brez alkohola, posebej zasnovana za občutljivo kožo, ki intenzivno vlaži, pomirja in osveži kožo po britju.

Brada ni samo koristna in lepa, kot smo ugotovili, ampak tudi stres za kožo, zato poskrbite, da moški ne pozabi uporabiti vlažilnih krem, ki jih je treba drobiti v kožo, ne pa v dlake. Na prvi stopnji to ne bo tako težko, vendar lahko v enem mesecu postane neprijetno ukrep, zato brez vaše podpore to ni mogoče storiti.

Povej možu, da je, da rastejo dostojno brado, je pomembno skrbno skrbeti za ščetine na prvi stopnji rasti. Vsake tri dni ga je treba malo zmanjšati – to bo pomagalo preprečiti “vrzeli” in pospešilo rast. Za vas je to tudi plus, hitreje raste vaša brada, prej boste prenehali z žrebanjem.

Gel za pranje obraza in ščetin
Bralni gel za britje, brade in brste

Doma lahko svojo brado izrežete z dvema instrumentoma, med katerimi lahko izbirate – ostre škarje in trimer. Najnovejši pripomoček bo še posebej uporaben za neprofesionalne. Prav tako ne pozabite, da opozori svojega moškega, če se odloči za uporabo brivec škarje, je verjetno, da se plešasti lise in neenakomerno rast obsoditi, tako pa bo to pomagalo le britvico in stil “v plešast.”

Drugo nujno orodje je glavnik za brado. Njegova najbolj pravilna oblika je, da je v obliki pokrovčka. Vaša krtačica se ne bo popolnoma prilegala, zato jih sploh ne poskušajte ponuditi. Še ena stvar. Z brado potrebujete v smeri, v kateri raste, in ne, kot želite, da se zožite.

  1. Anekdota z brado: kdo je lamerak
  2. Princ Harry je pustil rdečo brado
  3. Michael Fassbender in še 12 igralcev, ki se niso bali sleči v okvirju