Топ 5 новогодишњих фризура за дугу косу с властитим рукама

Једна прања и маске за косу нису довољне да се припреме за најважнију забаву године. Научите како направити Новогодишње фризуре за дугу косу са својим рукама, да бисте улепшали све на прослави!

Овог пута, визит карта било којег новогодишње косе је волумен и разапетост. Благи неред и намерна таласност као пас, симбол 2018. Чак и репу не препоручује се да буде глатко – када сте видели уредног пса?

Као што знате, за Нову годину 2018 не препоручује се коса косе на косу. За вас такав тренд ће бити чак и повољан: ако је током олујне забаве косу мало неуредно, увек се може премлатити у складу с новим трендовима и гласно изјавити: “Ово је ТРЕНД!”.

Са оваквим приступом, најбоље је изабрати фризуре са плетеницама или неуредном лепком, која ће поново бити у моди 2018.

Како направити нову годину за косу на дугој коси

Волуметријска плетеница са снопом

Дијелите косу на два дела – горња и доња. Горњи делити још 5 прамена и плетач их од плетива до средине дужине косе. Фиксирајте плетеница силиконском гумом. Остатак репа проширити кроз еластичност, стварајући сноп.

Публикација од Нине Старцк | Фризуре (@ н.старцк)

Спирална пљуска “Рибљи реп”

Направите бочни реп, сакривајући еластични појас косу. Затим подијелите хфост у три једнаке секције и, раздвајајући сваку од њих у малом делу, ткати француски фисхтаил “фисхтаил”. Оставите негде око 3/4 дужине репа и причврстите плетеницу еластичним траком. Извуците спиралу једноставно обмотањем плетива око оси. Откачи реп на гузици.

Публикација од Нине Старцк | Фризуре (@ н.старцк)

Француски сноп

Направите мали реп и поправите еластичном траком. Препоручљиво је ослободити неколико прамена са лица. Онда узми реп и направи чвор. Немојте потпуно проширити реп кроз петљу – само закључајте гред са невидљивим предметима.

Публикација из бехиндтхецхаир.цом (@бехиндтхецхаир_цом)

Цурли таил са плетеницама на бочним странама

Баците косу у гвожђе за кретање како бисте направили светлосне таласе. Одвојите део длаке из храма са једне стране главе и плетите га косом, извлачите сваки од својих дијелова тако да је обиман. Сакупљати косу на репу заједно са плетеницом, причврстити га еластичним траком и сакрити је са косом косе. Обришите реп, да бисте га мало нагомилали.

Публика Мисси Цоок (@миссисуеблог)

Фризура “Водопад”

Одвојите горњи део длаке са једне стране главе и дијагонално плетите плетиво, постепено ткање праменова узети са врха главе. Извуците мало сваке од делова плетива тако да је обимнији. Сецуре витх еластиц банд.

Публикација од Нине Старцк | Фризуре (@ н.старцк)