Исперите капуте са тениским лоптицама

прање панталона са тениским лоптицама
Прање јакне са тениским лоптицама не дозвољава пад пуниоца
Фото: Гетти

У продавницама можете наћи посебне кугле за прање. Изгледају као округли јеги, јер су прекривени кичмама. Ако немате такве уређаје, они ће бити замењени обичним лоптама за тенис.

Како припремити тениске кугле за прање јакне

За квалитетно прање, требају вам три или четири комада. Већина лоптица је обојена у различитим бојама, тако да ће им требати претретање, тако да након прања не добијете неочекивано неочекивано сјенило.

Шта требате учинити:

  1. Ставите кугле у врелу воду неколико минута.
  2. Обришите их бјеланчевинама, сачекајте док боја не нестане и темељито исперите.

Од замјене тениских куглица у прању, након свега код свега они се чувају код куће? Можете ући у кутију са дечијим играчкама и пронаћи малу гумену куглу. Такође за прање куглица које су купљене за псе. Главна ствар коју су мала по величини – уклапају у длан ваше руке.

Перионица са тениским лоптицама

Ефекат прања куглама базиран је на њиховом радозналом понашању у машини за прање веша. Када се бубањ ротира, кугле се повлаче са својих зидова и ударе у вештачки веш, избацују нечистоћу из ње. У случају падајућих јакни, они не дају подлогу за печење, одржавају га хомогено. Када испере, кугле помажу брзо и квалитетно испирати прах.

Да почнемо да переш, морамо ставити надоле јакну у машину и бацити три тениска лопте на њега. Најбоље је да не користите прах, већ течност за детерџент. У остатку све се дешава као и обично:

  • температура не више од 30 степени;
  • деликатан начин, идеално – за производе доле;
  • све затвараче, дугмад и дугмад би требало да буду закачени, детаљи крзна уклоњени ако постоји таква могућност;
  • Исперивање треба да буде нежно, понавља се неколико пута. У овом случају, не морате да добијете лоптице, они ће наставити да падају чак и када се предење.

Када переш са тениским лоптама, важно је да не стављате све просторије бубњева са постељама тако да се могу кретати. Заједно са доњом јакном не би требало стављати ништа друго.

Такође је корисно знати: како очистити семиша