Kako narediti volumen las: nasveti in učne ure po korakih

Če želite dati volumen lase, vam ni treba iti v salon. Da bi dosegli čudovito prostornino, lahko in doma. Zagipovali smo vam korak za korakom učne ure, kako narediti glasnost pri koreninah na kratkih in dolgih las.

99% spektakularne frizure v katerem koli času v letu je volumen dobro urejenih dlak. Za doseganje želenega volumna pri koreninah las je lahko na več načinov: pravilno nego las in styling s sušilcem za lase in / ali styler / likanje. Danes bomo preučili več možnosti: kako narediti glasnost na dolgih las in kako narediti glasnost na koreninah na kratkih tanjših lasih. Poleg tega vam bomo dali praktične nasvete, ki vam bodo pomagali pri ustvarjanju elegantnega volumetričnega stylinga.

7 Nasveti o tem, kako narediti volumen las

Kako narediti obsežne lase

PREBERITE TUDI: Poskus: najboljše pričeske za dolge lase za poletje

 • Root korenin. Če imate tanke lase, lahko dosežete glasnost, če upoštevate koreninsko območje. To bo ustvarilo iluzijo bujne debele frizure. Suhe mokre lase pri koreninah, nanesejo malo pene za količino las na korenine, s prsti dvignite korenine las in popravite učinek s sušilcem za lase. To ne bo omogočilo, da se glasnost izgine po sušenju in podaljša življenjsko dobo las. Za količino dolgih in kratkih las lahko uporabite tudi styler za ustvarjanje kodrov. Zorite korenine in jih pritrdite z lakom. Ne pozabite najprej zaščititi las.
 • Uporabite styling za lase. Če želite ustvariti glasnost na koreninah las, si privoščite nekaj najprimernejših načinov stylinga. Danes obstaja veliko styling izdelkov za količino las v različnih oblikah: mousses, losjoni, spreji in geli. Izogibajte se težkim kremam za oblikovanje, utežnim serumom in voskom, kar bo imelo nasprotni učinek na vaše lase. Vprašajte svojega frizerka, da izbere najbolj primerno za vaše izdelke za oblikovanje las in jih prosite, naj dokažejo, kako ustvariti količino las.
 • Spremenite odlomek. Če ste že dlje časa postavljali lase na desno stran, poskusite narediti stil v središču ali na nasprotni strani običajnega reza. Lasje imajo tudi spomin! Če jih enakomerno kupite, izgubijo svojo glasnost in ležijo na “valjani” shemi. Spreminjanje razreza vam bo omogočilo oživitev stila in glasnost na koreninah.
 • Preizkusite valove in zvitke. Želite velik volumen na dolge lase? Preizkusite trendy zdaj stil in frizure: na primer, brezskrbni plažni valovi ali klasična različica hollywoodskega valovanja. Prav tako lahko poskusite ustvariti kodre s pomočjo stylerja v slogu Tine Karol: ta luksuzni stil bo dal volumen do katere koli lase.

Kako narediti glasnost na tankih las

PREBERITE TUDI: SOS: najboljši salonski postopki za obnovo las

 • Manj vroč zrak. Da bi dosegli volumen s sušilcem za lase, se prepričajte, da zrak ni preveč vroč. Stylists svetujejo: manj vroč zrak, ki ga boste usmerili na lase med polaganjem, lažje bo glasnost. Vroč zrak zraci lase, jih naredi suh in zato krhek in ni dobro urejen. To še posebej velja za lepe lase. Takšni lasje ne potrebujejo visoke temperature, da bi dosegli volumen na koreninah.
 • Zaščita las. Če želite imeti lepe dlake, jih vedno zaščitite pri polaganju s posebnimi sredstvi. Toplotna zaščita je pravilo številka ena za vse, ki jih ves čas sušimo s sušilcem za lase. In volumen na koreninah brez sušilnika za lase ni mogoč. Takšni zaščitni spreji ustvarijo oviro med dlakami in vročim zrakom ali grelnim elementom vašega železa. Uporabite toplotno zaščito, potem ko je na laseh že na voljo sredstvo, da se jim doda glasnost. In nato nadaljujte z namestitvijo.
 • Desna ščetka za styling. Če želite na dolge lase povečati glasnost, izberite okrogel glavnik s srednje velikim premerom. Za dajanje volumna pri koreninah in ustvarjanje kodrov ter za povečanje volumna na kratkih lasih boste potrebovali okroglo ščetko z majhnim premerom. Ko ste izbrali glavnik za oblikovanje, dajate prednost krogu s keramično prevleko s pogostimi zatiči – takšni glavniki omogočajo, da se pripomoček enakomerno segreje in omogoča hitro in varno ustvarjanje želene količine. Za povečanje glasnosti pri koreninah bodo pomagali okrogli glavniki z redkimi zobci.

Kako dati glasnost na korenine na dolgih las: korak za korakom

Kako dati količino na koreninah: korak za korakom

Kaj potrebujete:

 • Pena za lase
 • Sušilec za lase

Kako narediti glasnost za dolge lase

Na vlažne lase nanese majhno količino pene. Izdelek je razdeljen vzdolž korenskega območja.

Kako narediti prostornino s sušilcem za lase

Posušite lase, na lase sperite svoje lase, da izsušijo vsak del in na splošno daste dodaten volumen koreninam in dlakam.

Kako narediti glasnost na koreninah dolgih las

Nagnite glavo navzdol in še naprej sušite lase s sušilcem za lase. To bo dalo volumen do dolgih las in jih dvigne na korenine.

Kako narediti glasnost pri koreninah na kratkih laseh: korak za korakom

Kako narediti prostornino pri koreninah na kratkih laseh

Kaj potrebujete:

 • Mousse za radikalen volumen
 • Fen
 • Curlers

Kako dati volumen na korenine do kratkih las

Nanesite kozo na razrezu na korenine las. Enakomerno porazdeljeno peno na vse lase.

Kako narediti prostornino s sušilcem za lase na kratkih laseh

Posušite lase in jih dvignite na korenine okroglega glavnika. Vsako dlako temeljito osušite z glavnikom. Nagnite glavo in osušite hrbet lase, jih dvignite na korenine.

Kako narediti glasnost na kratkih las s sušilcem za lase

Ko dobite pravo količino, lase sperite z glavnikom. Blogger uporablja Tangle Teezer.

Obseg na lekciji za kratke lase

Oborožene z lasersko kolobarjem za volumen las in jih zasukate na koreninah vzdolž osrednjega dela. Počakajte 5-7 minut. Odstranite curlers. Vaša razkošna pričeska z glasnostjo za kratke lase je pripravljena!

In kako ustvarite glasnost na laseh? Lafshacks so izginili!