Lunarni koledar pribitkov za november 2017

Vsako dekle želi biti najlepša in brez primerne pričeske za dosego tega cilja ni enostavno. Predlagamo vam, da se seznanite z luninim koledarjem odbitkov za november 2017: z njegovo pomočjo vam bo lažje izbrati najugodnejši dan za frizuro.

November je mesec priprave na zimske neugodne vremenske razmere, ki nam las ni všeč. Ampak tudi ne pozabite, da je to mesec prehladov, ko imuniteta pade in zaloge vitaminov, ki so se nabirali v poletnem času. Ni presenetljivo, da lasje v novembru zbledijo, izgubijo elastičnost in postanejo krhke.

Preberite tudi: Lunarni koledarski odbitki za februar 2018

Da bi se izognili takšnim težavam, obvezno nosite klobuk s temperaturo zraka pod + 5 ° C, pravilno jejte, ne pozabite na telesno dejavnost in se prepričajte, da boste poskrbeli za svoje lase. In da lasje, striženje ali barvanje ste veseli, najbolje pred odhodom v frizerju, da se seznanijo z našimi koledarskih striženje in barvanje las do novembra 2017.

Lunarni koledar pribitkov za november 2017

1. november, 13. in 14. lunarni dan

Astrologi trdijo, da je prvi dan trek novembra v trgovini brivec bolje, da se premaknete na drugo, bolj Ugoden dan: po odbitku in barvanje las na ta dan, je zelo neugodna.

2. november, 14-15 lunarni dan

Če ne želite, da se z anksioznostjo in anksioznostjo zasleduje brez izgovora, potem je bolje, da se danes ne odpravite na frizerja. Od barve las naj bi se tudi vzdržali, pravi novoletni lunarni koledar prirezov.

3. november, 15. in 16. dan lune

Odnosi z najbližjimi so vam zelo pomembni? Nato se obrnite na podobo v obliki nove frizure tega dne. Toda barve las – ni prepovedano, temveč dajete prednost vaši naravni barvi.

Ko je bolje, da je stegna novembra 2017

4. november, 16. in 17. dan lunin, polna luna

In polna luna iz spremembe slike je bolje zavrniti. Astrologi pravijo, da bosta obarvanje in barvanje las prinesla le razočaranje.

5. november, 17.-18. Lunarni dan

Ta dnevna obdelava las lahko negativno vpliva na vaš vid. Zato je bolje, da se naslednjega dne premaknete na mojstra. Če želite spremeniti barvo las, potem tudi ni vredno tveganja. Ampak lahko izkoristite gel za senco ali šampon – rezultat vas bo zadovoljil.

Kosimo za jesen ugodne dneve leta 2017

6. november, 18.-18

Dolgo časa sanjaš za novo frizuro? Preložite vse primere in se prepričajte, da greste v kozmetični salon. Vaša nova slika v obliki nove frizure ali preizkus z barvo las bo presegala vsa pričakovanja.

7. november, 19-20 lunarni dan

Zdravje – predvsem! Zato, da bi se izognili propadanju imunosti, je bolje, da obiščete svojega poveljnika za stiskanje las in las. Toda dobre novice so! Ali sanjate, da se bo izboljšala vaša finančna situacija? Potem barve lase v temni barvi.

8. november, 20. in 21. dan lunarnega dne

Šarenka na ta dan v skladu z luninim koledarjem odbitkov za november ne bo le negativno vplivala na stanje las, temveč bo povzročila tudi nepravilno delovanje pri študijah ali delu. Tudi barvanje las ni priporočljivo.

Modna frizura v letu 2017

9. november, 21-22 Lunarni dan

Ko se luna spusti, je priporočljivo, da se prirastek za tiste, ki rastejo lase prehitro, zaradi tega, ker frizura izgubi privlačen videz. Niste nameravali dobiti reza? Potem vsaj trim nasveti, ker je danes dan, ko obisk stylistu za lase odstranjuje slabo razpoloženje in prinaša pozitivne stvari v življenje. In da, če želite v bližnji prihodnosti ustvariti dobiček, uporabite tonik za lase.

10. novembra, 22. in 23. dan lunin

To je eden od najbolj neugodnih dni za kakršne koli preizkuse z lasmi, celo masko za lase je bolje, da ne uporabite, drugače vam bo rezultat razočaral.

PREBERITE TUDI: Očarljiv sijaj: trendni dodatki za lase jesensko-zimske sezone 2017/2018

Koledar ugodnih dni prikrivanja za november 2017

11. november, 22. in 23. dan lunarnega dne

Začelo se je na predvečer neugodnega obdobja za lase še danes. Astrologi ne svetujejo ni kaj frizuro, ampak še enkrat umila lase, saj lahko to povzroči prekomerno izpadanje las in lomkosti.Esli, kot ste si vedno želeli, da spremenite svoje lase otttenok bakra ali zlata, ampak danes je najboljši dan za poskus: dobljena barva vam ne bo samo zadovoljna, pač pa tudi prinesla finančno blaginjo.

12. november, 23. in 24. dan lunarnega dne

Če barve lase danes ne priporočamo, potem lahko razrežete lase in spremenite lase. Res je, da v skladu z našim koledarjem odbitkov nobenih pozitivnih sprememb v naslednjem mesecu v življenju ne čakamo.

Modna pričeska za jesen

13. november, 24. in 25. dan lune

Pojdite k mojstru, za katerega ste načrtovali danes? Poskusite, da ne boste zamujali, ker vas bo današnji odbitek v naslednjih dneh dvignil ne le razpoloženje, temveč boste občutili moč in energijo. Lahko tudi barvate svoje lase, vendar je bolje zaupati izkušenim rokam mojstra, sicer ne boste imeli rezultata za okus.

14. november, 25. in 26. maja lunarni dan

Danes je najugodnejši dan za frizuro, če želite okrepiti odnose s partnerjem ali z mamo. In za barvanje las je bolje uporabiti barve na naravni podlagi.

15. november, 26. in 27. maja lunarni dan

Najboljši dan za morebitne poskuse z lasmi v smislu pričeske, tako da lahko varno zaupati okus in navdih svojega brivca, ki lahko ustvarijo najbolj neprekosljivo sliko. Slikarstvo las lunarni koledar odbitki za november priporoča, da danes samo brunettes in rjavolasla.

Lunarni koledarski odbitki

16. november, 27. in 28. maja lunarni dan

Želite frizuro poudariti svoje močne ženske vidike: pobudo in neodvisnost? Potem se prepričajte, da se prijavite za frizerja za danes. Za barvanje las uporabite samo naravne sestavine – brez kemije!

17. november, 28. in 28. maja lunarni dan

Haircut na ta dan vrne vaše lase svilnato in puhasto. Tudi danes je popoln dan za spreminjanje barve las.

18. november, 29-1 lunarni dan, nova luna

Če nočete postati pozabljeni najmanj mesec dni, je treba frizuro premakniti na drug dan. Ja, pa tudi barva las.

Lunarni koledar madežev

19. november, 1-2 lunarni dan

Ali ne želite postati ranljivi ali se prepirati s svojim najboljšim prijateljem? Obisk njegovega gospodarja za prirezovanje in barvanje las se prenese na naslednji teden.

20. november, 2-3 lunarni dan

Kreme na dan, kot pravijo astrologi, negativno vplivajo na imunski sistem. Shranite svoje zdravje in odložite iti k frizerju.

21. november, 3-4 lunarni dan

Če barvate lase na ta dan, koledar odbitkov v lunarnem ciklu kategorično ne priporoča, potem lahko naredite odboj. Ampak le klasična ali poznana vaši podobi.

Modna barva las za jesen

22. november, 4. do 5. dan lune

Ste se danes prijavili za frizuro? Bodite pripravljeni, da se seznanite z dvostransko ali premišljeno osebo. In da, tako da vam v bližnji prihodnosti vaše zdravje ne bo pomagalo, naredite barvo las še en dan.

23. november, 5-6 lunarni dan

Po frizuro na ta dan vse, da do pred kratkim, ki ste jih “sesul”, se bo vrnil na prejšnjo tečaja: za izboljšanje odnosov s sošolci, prijatelji, nadrejenimi ali ljubljene. In dobiček v finančnem načrtu bo resnično darilo za vas.

24. november, 6-7 lunarni dan

November je poln dni, ki so neugodni za eksperimentiranje z lasmi, kar vodi do poslabšanja dobrega počutja. In ta dan ni izjema. Zato si dan prenehanja in barvanje las prenesete na drug čas.

Frizure za jesen 2017

25. november, 7-8 lunarni dan

Če ste nagnjeni k melanholiji in hitro razburjen nad nič, to ni najboljši dan za pohod do mojstra za frizuro, ali slabe misli za dolgo časa ne more spodkopalo iz glave. Toda z dobrim razpoloženjem lahko varno odnesete novo podobo frizerju: vse, kar ste zasnovali, bo najboljše.

26. november 8-9 lunarni dan

Danes lahko svoje barve šele barve plavate. Vendar pa je nemogoče zmanjšati lase, kot pravijo v lunarnem koledarju odbitkov in barvanje las.

27. november, 9-10 lunarni dan

Imaš frizuro, ki zahteva količino? Potem pa nujno obrnite na frizerja! Danes je to, da je prirezovanje daljše in daljša. Toda za barvanje las, tudi za obarvanje zaraščenih korenin, tega dne ni vredno.

Barvanje trend jeseni 2017

28. november, 10-11 lunarni dan

Ta odrezek na ta dan vam bo pomagal najti prave besede, ki bi lahko nadoknadili s tem, s katerim ste že dolgo spopadali. Lase bolje barirajte v barvi, v kateri se počutite udobno in samozavestno.

29. november, 11-12 lunarni dan

Danes ne moreš prerezati las ali barvati lase. Torej – počakaj na december in potem lahko varno izberete bolj primeren dan za potovanje v frizerski salon.

30. november, 12.-12. Dan lune

Ali se želite povzpeti na lestvico podjetja? Pobegnite do svojega stilistka za lase, izberite samo naravna barvila. Kaj pa pri odbitku? Zadnji dan v novembru je dober dan za spremembo slike, recimo astrologi. Poleg tega bo obisk frizerja ugodno vplival na delovanje imunskega sistema.