Na primer: modne frizure slavnih za srednje dolge lase

Če je vaš friz z rahlo povečal in zdaj ne sodi v kategorijo kratkih ali dolgih las, je čas, da iščemo frizure za srednje dolžino. Imamo nekaj idej v mislih. 

Kaj imajo skupne kratke in dolge lase? Ne potrebujejo “vzdrževanja” sploh. Niti jih ni treba zlagati – samo posušili s sušilcem za lase in lepo ste! Po drugi strani pa srednje dolge lase daje občutek lahkosti in “fleksibilnosti”, kar je povezano z velikim številom pričesk za lasje, kot je podolgovat fižol.

Tu smo zbrali najljubše slike zvezd z odličnimi pričeskami za srednje lase.

Mehki kodri s srednjim delom

Pričke za srednje lase s kodranci

Igralka Priyanka Chopra je dokazala, da v prostem delu osrednjega dela ne puščajo valovitih valov. Ampak s tako frizuro, morate biti previdni – če so črtice na krmi videti preveč ravne, dodajte volumen z majhnim flisom in razpršilom. V nasprotnem primeru bo obraz izgledal kot nekdo, ki je odrezal vrh.

Dlaka na višeslojni odbojki

frizure za srednje lase s črkami

Dolge bočne pramene v obrazu Carly Closs popolnoma zmehčajo ostre robove njenega diamantnega obraza. Naglas se premakne v sredino obraza in ličnic, zaradi česar je brada mehkejša.

Dva čepka na zadnji strani glave

pričeska z žarki

V zadnjem času se je s to frizuro pojavil Margot Robbie na enem od filmskih festivalov. Tako enostavno, vendar tako elegantno! Grede leta 2018 so očitno v trendu. Poskusite razdeliti lase v osrednji del in zbrati dva snopa na hrbtni strani glave. Sprednje pramene je najbolje, da se sprostijo, saj bodo popoln okvir obraza, ki ga bo vidno zmanjšal.

Dolge luči – “Malvinka”

pričeska s kupom srednje velikih las

To je najljubša pričeska za modele srednjega lasa Bella Hadid in Haley Baldwin, ki jih pogosto vidimo z njo na rdeči preprogi, pa tudi zunaj nje. To je zelo preprosto storiti. Ločite del las, kot na “Malvinka”. Vrnite rep na hrbtni strani glave, nato pa ga zavrtite s trakom in ga vstavite v luknjo.

Dolge luči s trakom

lepe frizure v naglici

Nizek žarek je klasika žanra, vendar ji dodamo eleganten žametni trak, kot je to storil El Fanning, in stil modernih las bo postal bolj moderen. Seveda, če ne upoštevamo dejstva, da so naši predniki v 19. stoletju nosili takšno odbojnost. Toda dejstvo, da se moda za vrnitev frizure samo govori o eni stvari – njeni privlačnosti.

Dvoplastna zanka

frizure za srednje dolge lase 2018

Emma’s hair style Watson se spominja Ray’s pričeska iz “Star Wars”. Ta stil je idealen za srednje dolge dlake, saj vam omogoča, da zgrabite vse pramene. Lase razdelite v zgornje in spodnje cone, ki sledijo liniji ušes. Vrnite vrh v snop, kot da bi naredili rep, vendar ga pustite v zanki. Naredite enako s spodnjim delom las, pri čemer prevzamete preostali rep z vrha. Ustavite preostale niti nevidne.

Mokre ključavnice z zaponkami za lase

elegantne frizure za povprečno dolžino

Mokre ključavnice zdaj niso povsem ustrezne, v pomladanskem in poletnem obdobju 2018 pa bodo na vrhuncu priljubljenosti. Da bi dosegli “mokro” učinek, boste pomagali pri posebnem moussu ali vosku. In lasje lahko vzamejo tisto, kar želite – leta 2018 v trendu, ki je v veliki meri obarvana nevidna in kovinska manšeta ter broške za lase.

Venski venec

Pričeske s pleteninami za srednje lase

Če lase tik pod rameni, kot Olga Kurylenko, lahko položite venec iz ene pletenice. Če so lasje nekoliko krajši, jih je bolje razdeliti v dve pletvi in ​​jih povezati v sredino glave. Takšna frizura za srednje lase izgleda elegantno in romantično in zagotovo je opravila preizkus časa – nosila se je v starodavni Grčiji.