Nasveti za vrhunski stilist: najnovejši kratki odbitki to poletje

Poletje – odličen čas leta za spremembo slike ali vsaj za novo modno pričesko. Povemo vam, zakaj bi morali pozornost nameniti kratkim odbitkom in tistim v trendu v najbolj vroči sezoni leta.

Dolgo časa sanjate o kratkem odbitku? Čas je za odločitev! Poleg tega so to poletje na vrhuncu priljubljenosti, videti zelo sveže, trendovsko, sproščeno in elegantno, zakaj ne bi imeli priložnosti? Da ne izgubimo, vam svetujemo, da poslušate nasvet vrhunske stilista Angeline Komarova, ki vam bo povedal, zakaj bi morali pozornost nameniti kratkim odbitkom leta 2018, ki so zdaj v trendu in kako jih je treba nositi. In če želite najti popoln dan za spremembo slike, boste pomagali pri našem koledarju odpisov za junij – s pomočjo rezultata boste prijetno zadovoljni!

Angelina Komarova

Angelina Komarova je vrhunska stilistka in umetniški direktor mreže kozmetičnih salonov Kika Style

Če ste se odločili, da naredite kratek odboj, si vzemite zgleda z Kara Delevin in Katy Perry – dekleta so že oboževala ljubitelje s strmimi frizuro. Mimogrede, psihologi pravijo, da kratke lase nosijo samozavestne in neodvisne ženske. Ampak pomembno je razumeti, da morajo lastniki takšnih odbitkov nujno imeti celo držo!

Zelo kratka frizura

Ena najbolj modnih pričesk v poletni sezoni je zelo kratek prirezek, ko so vsi lasje približno enake dolžine. Ta možnost je kot nalašč za dekleta, ki se ne bojijo eksperimentov in so pripravljeni poskusiti nekaj novega. Učinkovito, svetlo in pomembno!

kratki odboj

Športni nogomet

Druga modna kratka frizura za poletje leta 2018 – z zelo kratkimi templji in podolgovatim udarcem. Te frizure me spominjajo na frizure nogometašev, medtem ko na ženskih laseh izgledajo prav tako neokusne, neokužene in zanimive. In če še vedno izbirate belo barvo za madež – potem strmega dekleta ga preprosto ne najde!

kratka frizura 2018

Kratek prsni koš

Obstaja manj krepka različica modne kratke frizure – zelo kratka hrustljava kvadratka! V tem primeru ga lahko nosite s čepom ali brez nje, glavno pravilo – krajše, bolj nujno. Če se odločite za frizuro “za dečka” je težko, to možnost vam prav tako všeč!

kratka frizura za poletje 2018

Jaz sem oboževalec dolgih las! Toda, ko se srečam s kratkimi dekleti, jih z navdušenim pogledom vedno gledam in razumem, da se morate vsaj enkrat v življenju pomisliti.

Poskusite z videzom, spremembami in to vam bo nujno napolnilo pozitivna čustva!