Prava izbira: kako izbrati frizuro?

Ko želite spremeniti in kaj novega, dekleta obiščejo frizerja. Nova pričeska je novo življenje! Seznanjen? Ugotovimo, kako izbrati pravi lasje, tako da ne morete ugrizniti komolcev iz obupa.

Nova pričeska – stvar je zelo napačno in nevarno. Kaj pa, če te ne ustreza? Ali bo starost ali poudarila vse pomanjkljivosti oblike obraza? Zato svetujemo, da se s to težavo lotite teže in razumete, kako izbrati pravi lasje.

Kako izbrati frizuro po vrsti las?

Pri izbiri odbitkov za dekleta je pomembno upoštevati dejavnike, kot so oblika obraza, gostota, kakovost in vrsta las. Če so vaši lasje močno poškodovani, zlomljeni in razcepljeni, vam priporočamo, da odrežete konce, ki ste jih videli, in izberite srednjo ali kratko frizuro. To bo koristno za vaše lase in jim pomagati, da si opomorejo, in vaši lasje bodo videti sveže in čedne.

kako izbrati frizuro po vrsti las

Če imate dolga leta dolgih las, razmislite o tem, morda je čas, da se kos s kosom na pasu? Še posebej, če najpogosteje zbrate dlake v snopih, repah in kosih, ker čas za polaganje dolgih las pogosto ni dovolj. To škoduje vašim ključavnicam in vodi do prekomerne krhkosti.

PREBERITE TUDI: Stolpec vrhunskega stilista: kako ustvariti idealen stil za plavušo

Toda dekleta s kodranimi lasmi morajo pozorno premisliti, preden se odločijo za kratko frizuro. Konec koncev, krajši lasje, bolj kremenasti lasje, še posebej v deževnem vremenu. Če vam je všeč, kako se lasje zatekajo, izberite to možnost brez težav. Ampak, če ste ljubitelj likanja in nenehno poravnajte strune, je bolje, da ne eksperimentirate.

kako izbrati frizuro po vrsti las

Lepe ženske z lasmi, ki so nagnjene k maščobi, bi morali precej olajšati pogled na kratke frizure in srednje dolge frizure, da vsak dan perejo in posušite glavo.

Kako izbrati frizuro glede na obliko obraza?

Ovalna oblika obraza. Deklice z ovalno obliko so primerne za skoraj vse oblike las, saj je to tip obraza, ki se smatra kot idealen. Vendar priporočamo, da se izognete prevelikim pričeskom, različnim dodatkom in uhanom, kar bo dodatno podaljšalo obraz.

kako izbrati frizuro glede na obliko obraza

Okrogla oblika obraza. Lepe ženske z okroglimi oblikami morajo biti pozorne na lase, ki vizualno podaljšujejo obraz. Med njimi: bang na strani, poševno razrez, asimetrične pričeske. Ampak, da bi se izognili, potrebujete preveč kratke odbitke in ščurke, frizure vzdolž linije brade in dolge lase brez ščurka.

PREBERITE TUDI: To, da mi sneg, to mi toploto: frizuro v naglici, v katerem slabem vremenu

frizure za okrogel obraz

Kvadratna oblika obraza. Da bi dosegli harmonijo, morate vizualno podaljšati obraz in gladko okrog linije brade. V tem vam bo pomagal podolgovati fižol, bang na strani, kaskado in različne asimetrične odbitke. Vendar se je treba izogibati debelim ravnim praskam in celo simetričnim črtam v laseh.

prirezovanje za kvadratni obraz

Trikotna oblika obraza ali oblika srca. Dekleta s trikotno obliko so pomembna za vizualno, da spodnji del obraza malo širši in po potrebi skrijejo široko čelo. Zato bodite pozorni na pričeske s poševnim odlomkom, udarci in velikimi krikami, vendar za to, da ustvarite dodaten volumen v korenu, ni vredno.

PREBERITE TUDI: Udobno in elegantno: 5 najboljših pričesk za kapo ali kapo

frizure za trikotno obraz

Pogosto posamezniki lahko združujejo več oblik, zato teh priporočil ni mogoče imenovati univerzalno. Bodite prepričani, da naredite analizo obraza in si oglejte, katere značilnosti želite poudariti, in katere se želite skriti, in iz tega, potegnite pri izbiri frizure. Ampak najbolje je, da se odločite z izkušenim stilistom, frizerjem, ki vam bo dal dragocen nasvet in vam postal prava lepotica.