Алена Свиридова: “Једном на сваких шест месеци боток ботцха”

Професионално, нисам вежбала спорт. Само у институту пливајући (пјевач је дипломирао музичко педагошко одељење Минског педагошког института.) – Напомена о антени. Али од детињства је одувек био први у класи спортских резултата. Увек сам привучен на улицу – трчање, играње бадминтона, клизање. И тако ми је драго што с спортом имам такав однос – у форми игре. Зато што, ако држите приступ, за забаву, то не узнемирава. Али узмите, на пример, теретану – одмах режим, приступи и ствари. Плус потребно је толико времена – већ на путу …

Заборави на лифтове

Сецретс оф Беаути би Алена Свиридова
Фото: Старфаце

Често излазим из кола и ходам – ​​око четрдесет минута. Имамо ресторан у близини наше куће. Једном сам дошао тамо, конобар ми је рекао: “Ох, и посматрамо те док трчиш.” Мислио сам: гдје да трчим? Испоставило се, када одем у гаражу, од брзог корака до трчања и не приметити! Такође трчим по степеницама – заборавио сам на лифтове. До сада, осећај да имам пуно снаге, и покушавам да га подржим.

Наравно, за двадесет година ништа се није морало учинити конкретно – природним путем се ослободити енергије која је погодила ивицу. Сада понекад разумем да на неки начин повлачи кауч са мало књиге, сериалцхик … И онда морам да се борим са собом: “Па, убрзо сам устао! Хајде, изашао сам из куће! “Није изненађујуће – бржи се са старијим годинама. Али још увек имам довољно спавања да бих био спреман поново да трчим. Идеално, требало би да буде око девет сати, али тако да буде у кревету не касније од једанаест.