Целу љубавну причу о Бецкхамовом телу: значење његове тетоваже

Давид и Викторија су заједно 18 година. Брачни пар доноси четворо деце – троје синова и бебу. Упркос чињеници да је Бекам придаје романа са другим женама, које се сумња да издају и покушала да ухвати на састанак са мистериозним странцем, фудбалски даје јасно знају једну ствар: у његовом животу, има места само за једну жену – Вицториа. А тело спортисте у буквалном смислу речи препуно је признања љубави према супружници и деци. Читамо и дивимо се истовремено!

Врат

Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике

Бецкхамов врат је украшен тетоважом са именом просечног сина Ромео, али мали Харпер је већ примио два помена. У почетку је само Харперово име, а затим се појавио натпис “Лепа дама”. Тата једноставно не воли душу у својој ћерки, спреман је да је разгледа и чак шући хаљину за своје лутке! Такође на врату можете видети мали крст са крилима. Давид је направио овај цртеж током Лиге шампиона у 2004. години.

Руке

Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике

Лева страна играча је Вицториа’с непрекидна љубавна афера. Ово је назив лепом женом у Хинди, одмах испод њега додирује израз на латинском «ут АМЕМ Ет Фовеам», што значи “Волим и неговати.” Немогуће је не приметити велику тетоважу Вицториа у слици Бригитте Бардот, окружен звездама и нежним потписа «Форевер Би Иоур Сиде», на руском “Увек на вашој страни” и “Док нас смрт не растави.” Натпис на хебрејском се завршава темом љубави која каже: “Моја жена припада мени, а ја њој”. Додиривање не може да замисли! На четку скромна “Љубав” и прогутати.

Давид је одлучио да своју десну руку посвети фудбалу. Овдје се уписује римска фигура ВИИ – испод овог броја Бекам игра у тиму, “Манчестер Јунајтед”. Поред фигуре, поново видимо речи на латинском – “Перфецтио ин Спириту” (“Духовна култивација”). Међутим, један фудбалски Бецкхам је био ограничен и оставио је мало простора за Викторију. Дакле, на полеђини десне дланове је само име супружника. Али, ако се придружите обе руке, добићете “Лове Вицториа”. Ту је и бројка 99 је повезан (1999. – година венчања Бецкхам) и израза “Дреам биг, бити нереалан» -. «да сањају велике, не буди реалан”

Такође на Давидовој десној руци је датум 8.05.2006 и речи на латинском “Де Интегро” (“Поново први”). Слична тетоважа је у Викторији. Очигледно, ово је била прекретница у браку Бекама.

Али несхватљив смешан мали човек на длану је цртеж његове ћерке Харпер!

Назад

Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике
Давид Бецкхам Таттоо Слике

Давид је био толико задовољан изгледом првог детета да је одмах направио тетоважу на доњем леђима са именом сина Бруклина. Име млађег сина Круза налази се у средини.

Између лопатица на рамену налази се велики црнац анђела са испруженим крилима. Давид је врло религиозна особа, тако да можете наћи неколико религиозних тетоважа на његовом тијелу. Као што се фудбалер признао, посветио је анђелу чувара својој деци.

Торсо

Давид Бецкхам Таттоо Слике

Други тетоважа, потврђује веру, Давид – ово је велика фигура на ивицама “Исуса на путу ка крсту”, посвећен вољеној деде, Бекам, који је умро 2009. године. Утврђено је на телу звезда и место за кинеске мудрости – “Живот и смрт зависе од судбине и богатство и племенитост дати неба”.

На грудима, Исус је приказан са три херувима, који су Давида сарађивали с синовима. Са десне стране, величанствени брод у част његовог оца, управо је био с њим.

И апсолутно дирљив и нежан натпис “Волимо те тата” (“Волимо те, тата”).