Фениран: разбија стереотипе у лечењу рана

Фениран
Фениран

Да бисте се спасили од врућине, можете носити вентилатор, али боље је додати вјетар, који се слави на бициклу или ваљку. Наравно, постоји опасност од повреде, због капи нико неће спасити. Због тога, током лета, често морате да изаберете: носите прелепе мини сукње или се придружите свету екстремних спортова и уживајте у животу, крије се ране под спортским панталонама. Међутим, постоји начин да се реши проблем и приуштите себи и дивним одјећима и спортовима! Најважније је знати како зарастати ране.

Проблем свих рана и сметњи је да они дуго оздрављају. Кока сада и онда пукне, и када, коначно, рана је затегнута, остаје ожиљак. Убрзавање процеса омогућава константан приступ кисеонику, побољшава се регенерација ткива. Због тога се препоручују сви могући леукоплатари за употребу само за прву помоћ.

У том смислу, стари и познати нама јода и Бриллиант Греен. Чињеница да каутеризације кожу око ране, ови алати не само да је дезинфиковати, али и да допринесе изгледу коре, под којим, авај, не добија ваздух превише, а процес лечења је успорен.

Гел за лечење рана Фениран Делује другачије: Њена специфичност лежи у физиолошким ефектима ране. Захваљујући неутралном медијуму (пХ 5.5) гел не иритира кожу и ублажава бол услед ефекта хлађења. Фениран уклања вишак течности плакала рана и хидрира сува. Тако је кора на рану не појави, а процес лечења одвија нежно, безболно, а најбоље од свега, брзо.

Гел Фениран

Гел Фениран спречава стварање краста на још није затезањем ране омекшава се већ појавиле кора омогућава рана да “дише”, али ствара безбедну баријеру против прљавштине, прашине и микроорганизама, што убрзава процес оздрављења до 40% и смањење ризика од стварања ожиљака или ожиљак.