Лариса Гузеева напустила је пушење

Лариса Гузеева никада није сакрила да јој ниједан човек није ванземаљан. Не припада тој категорији звезда која цијели дан нестаје у теретаном, једе само поврће за пар и медитира у вечерњим часовима. Не, у доброј компанији, Лариса такође може пропустити чашу и пушити цигарету, а за реч, користити опсцен језик. Због чега је недавно водећа “Удајимо се” чак и свађала са својим навијачима. Они су осудили звијезду за пјевање шампањца у 7 сати. Али, према Гузеевој, то се не дешава сваки дан. И опћенито, она је стала на пут исправљања – одлучила је да се разреши са једним од зависности.

“Пријатељи, делим: престани пушити! Заљубио сам се у хаљине! Укратко, лето је супер! Радуј се! “- поделио је радосне вести о Гузеву.

Фото: @лара_гузиа

Заправо, мали број људи је знао за преференцију телевизијског предавача за цигарете. И она је више пута признала да пуши повремено, јер схвата какву штету има никотин на кожи и зубима.

“Пуцам мало, јер је важно за мене како изгледају кожа, коса, нокти, зубе. Ипак, ово је моја професија, мој хлеб “, признала је звезда у интервјуу Комсомолској правди. – Увек кажем својој мајци: “Ако ме победиш, одустао бих.” Мој комшија и украла сам од ујака Федија, преминулих, рударских цигарета, шест копецева пакета … Лоша девојка је расла. “

Али сада је у прошлости катастрофална навика. А на дневном реду је питање које забрињава све жене које пуше: како да престану са пушењем и да не постану боље? Сада је Лариса Гузеева у одличној форми. Надамо се да ће она моћи да је сачува у будућности.