Лопоухнесс: Које фризуре могу сакрити удубљене уши?

Садржај чланка:

  • Природни фризови за дјевојчице са испупченим ушима
  • Које фризуре помажу прикривању нервозних ушију

Како сакрити неравне уши
Како сакрити неравне уши
Фото: Схуттерстоцк

Карактеристике фризура за девојчице са испупченим ушима

Наравно, најважније правило које треба поштовати у овом случају јесте да не оставите уши отвореним. Свака висока фризура која излаже уши, укључујући реп на позади главе и снопова, неће бити прикладна. Асиметрични стил такође није погодан, када је једно уво затворено, а друга отворена. На пример, чешљање коске бочно неће бити најбоља идеја.

Ако изаберете глатко стајање, макар покушајте да притиснете врхове ушију у главу, сакривши их под косом чесме назад. Добра опција може бити низак реп, причвршћен близу врата

Лоп-еаред ће вам помоћи да сакријете и правилно изабране шишање.

Најбоља опција:

  • фризуре на више нивоа
  • ископане прамене
  • подношење пријаве

Важно је да је стилинг обиман: закривљена длака сакрије уши које су ушле много боље од глатко постављених. Узгред, можете сакривати неравне уши помоћу цурлс, јер они стварају додатни волумен.

Не можете само затварати уши који држе косу, већ и скрећу пажњу од њих помоћу различитих додатака. Одговарајуће лепе косе за косу, украсне шиљке, еластичне траке, штапићи. Добра опција може бити траке и завоји који сакрију врхове ушију и притисну их у главу.

Које фризуре помажу прикривању нервозних ушију

Добре опције за девојчице са испупченим ушима биће квадратни и издужени пасуљ. За стакање косе пожељно је да браве паде на лице, а уши су добро покривене. Не заборавите да извршите исправке особина овалног лица.

Кратке и средње фризуре погодне су у случају да имате густу косу, иначе једноставно не можете добити праву количину или ћете провести превише времена на стајлинг

Власници дуге косе могу направити каскадну фризуру, а затим се чешати и увити кратке прамене унутра, а такође и стварати јачину на коријенима. Таква фризура ће помоћи да уклоните уши под шоком косе, што их чини невидљивим. Друга могућност је да направите стил у стилу Бригитте Бардот, након што довршите чешљеке, а затим узмете бочне прамене и повезујете их са позади. Обратите пажњу: праменови требају само притиснути врхове ушију у главу.

Ако волите глатку косу, не чините их високим. Покушајте да плетите плетенице, док прикривате врхове ушију косом. Одлична опција била би француска плетеница, допуњена светлом додатком. Комплексно ткање изгледа веома лепо, а декорација помаже у одвраћању пажње од ушију.

О томе како нацртати обрасце са лаком на ноктима, прочитајте у следећем чланку.