Јохнни Депп је снимљен у категорији старих и дебелих звезда

Џони из узорка за 2014. годину
Фото: Гетти Имагес

А сада, само годину дана касније …
Фотографија: Спласх / Еаст вести

Пре годину дана, познати холивудски глумац и згодни Џони Деп се оженио колегом у радњи Амбер Хурд. А новинари имају нову забаву – пажљиво проучавају изглед славне особе у потрази за доказима: млада жена се плаши да ће њен супруг од ње оставити, зато га храни у стање непријатности. И Џони, морамо му дати кредит, штампа не разочара.

На недавној церемонији Грамми, глумац се појавио у најбољем облику. На презентацији престижне музичке награде, дошао је у компанију музичара Алице Цоопер-а и члана Аеросмитх групе Јое Перри-а да са њима изведе неколико композиција.

Штампа је приметила да 52-годишњи Депп изгледа исте године као његови сапутници, који су петнаест година старији од њега. Према Даили Маил-у, Јохнни је изгледао “смрдљив” и “видио боље време”. Новинари такође нису волели костим звијезде: “панталоне су биле предуге, а прслук је био чврст.”

Депп је одговорио на коментаре индиферентно и приметио да је много више заинтересован за прилику да се игра са таквим дивним музичарима.

Да подсетимо, да је музика Џони веома интересантна дуго времена. Он добро игра гитару, написао је и изводио звучни запис за филм “Чоколада”, његови делови су укључени у албумима Оасис и Марилин Мансон.

Па, јасно је зашто је Депп тако смирен због његовог изгледа. Прво, како је познато, човек се дебели када је срећан у браку. А друго, рокери не старају. И немојте се дебели.