Поглед са задње стране: витке Пенза девојке које знају како направити дупе идеално

Анна Кузнетсова

Фото: Лична архива А. Кузњецове

Старост: 22 године.

Занимање: у овом тренутку завршавам школовање на Академији за фитнес у Москви, индивидуално обучавам.

Савет: како направити дупе идеално? За било кога није тајна да би пумпе глутеусних мишића и довели ваше тијело на тон, потребна вам је правилна исхрана и вежбање. За мене, основни принцип је и стабилан (способност да се створи персонализоване режим тренинга на основу сопственог ритма живота, и јасно прати га). Основне вежбе за постизање идеалне облик задњице су још цуцањ и искорак (и постоји неколико опција за њихово извршење и они су ефикасни), као и разне вежбе леже на поду или на мат, као што су отмице ногу уназад, карлица подизање лежи са савијеним колена итд. Велики плус таквих вежби је да се могу изводити у теретани и код куће. Не заборави на кардио тренинг! Сада је љето, и то је изванредна прилика да се потрудите на свежем ваздуху, напојите и весели сте цијели дан. Посебно корисни су ујутру или увече Јог, ако је ваш посао подразумева седеци начин рада, то ће вам помоћи да побољшате своје здравље и налази се у добром расположењу сваког дана!

Немојте пратити концепт “губити тежину до лета”! Морамо да радимо на себи, без обзира на годишње доба, а ако сте заинтересовани за остале тајне лепе фигуре које могу да поделим са вама, пишу, а ја ћу вам помоћи да се постигне жељени резултат!

Да ли волиш Анин савет? Гласајте за то на последњој страници!

Алекандра Околовицх

Фото: лична архива А. Околовича

Старост: 29 година.

Занимање: лични тренер мреже фитнесс клубова УниГим.

Савет: како направити дупе идеално? Да би се уверили да ће румунски потисак помоћи, ова вјежба добро проучава хамстрингс, као и глутеалне мишиће. Полазна позиција: ноге су ширине рамена наравно, стопала су паралелна једни према другима. Ухватите врат са уобичајеним држањем, леђа је равна, рамена се споје, ноге су благо савијене на коленима. У самом врху, неопходно је напојити карлицу напред и постићи вертикалу кичме. Остављамо сечива заједно, ми надемо карлицу уназад, савијамо леђа и савијамо се доле, ми враћамо задњицу. У доњем делу трајекторије потребно је осетити крајње истезање зглобова и не “гурати” леђа.

Да ли вам се свиђа савет Алекандре? Гласајте за то на последњој страници!