Bergova metoda za povečanje rasti – vaje in avtomatsko usposabljanje

berg tehnika za povečanje telesne aktivnosti
Bergova metoda za rast: vadba.
Foto: Getty

Bergova metoda za povečanje rasti: nabor vaj

Znanost trdi, da se procesi rasti prekinejo po približno 20 letih. Vendar pa po mnenju dr medicinskih znanosti Alexander I. Berg, ki opravljajo dvakrat na dan, serija preprostih vaj, ki jih lahko uporabite skrite rezerve svojega telesa in da raste z Skoke in meje. S potrebno skrbnostjo, da je možno, da zraste do 4 cm v nekaj več kot mesec dni, in brez starostne omejitve.

Tehnika vključuje prehod več faz. Prvi je izvajanje več fizičnih vaj. Večinoma so nam seznanjeni s poukom fizične vzgoje in so sestavljeni iz izmeničnih pobočij glave, telesa, čučanj in strij. Vsaka vaja se ponovi vsaj 10-15 krat. Skupni čas usposabljanja je od 30 do 45 minut. Trajanje usposabljanja in obremenitve se postopoma povečujeta. Svetujemo vam, da se seznanite z videoposnetki, ki podrobno opisujejo vsako izmed priporočenih vaj.

Bergova pot za rast: avto-trening

Naslednja stopnja opisane tehnike je avtomatsko usposabljanje ali samo-hipnoza. Okolje okoli vas mora biti mirno in udobno. Izberite najprimernejši položaj, lahko ležite ali sedite, postavite vzglavnik ali valjček pod hrbet. Telo in vse mišice v njem so sproščene, v glavi ni nepotrebnih misli.

Poskusite čim bolj osredotočiti in občutek, da govori stavek: “Jaz sem popolnoma sproščen in miren,” “Moje telo se napolni s toplino, je čutil po vsem telesu,” “Dihanje je uravnotežena, srčni utrip, mirno”, “Mišica je moč”, “Vaja mi pomaga Zdaj bo telo napolnjeno z močjo in bo raslo, popolnoma podrejeno moji volji. ” Izrekel zadnji stavek, stisniti roke v pesti in držite za približno 10 sekund. S tem se zaključi samodejno usposabljanje.

Spletka po metodi A. Berg za rast, študijskih ocen Poskusi so ljudje, ki jih lahko zbere veliko koristnih in praktičnih nasvetov. Na splošno ima metodologija lastne podpornike in nasprotnike. V mnogih pogledih je njena učinkovitost odvisna od vaše osredotočenosti na uspešen končni rezultat!