Črna in rdeča barva las: kako narediti osvetlitev

rdeče črne lase
Rdeči in črni kodri
Foto: Getty

Kako izbrati rdečo barvo?

Svetle odtenki (na primer, ognjeni rdeči ali rdeče-rdeči) ustvarjajo največji kontrast in se morda zdijo nekoliko previdni. Najpogosteje izberejo to kombinacijo mladih deklet, ki se držijo določene podkulture. Vendar pa ognjene rdeče pramene dobro izgledajo na vsaki beli beli črnki.

Temno rdeča in bordo so primerne sramne brinete, ki niso pripravljene na radikalno spremembo slike. Pričeska bo postala bolj zanimiva, očitni kontrast, ki takoj ujame oči, ne bo deloval. Če je koda obleke na delovnem mestu, poskusite s to možnostjo.

Kako priti do črne in rdeče odtenke pramenov?

Težave z barvami z barvanjem las v svetlih barvah nikoli ne bodo, vendar bodo brunete morali biti potrpežljivi. Treba se je pripraviti na dejstvo, da celo drago strokovno orodje morda prvič ne daje prave odtenke. Temnejši lasje, bolj jih je treba predhodno pojasniti. Sestavine za razbarvanje se lahko nanesejo neposredno na folijo, ki nato zavije v izbrane pramene.

Če prvič ne morete dobiti prave sence, morate ponoviti postopek. V tem primeru je treba zapomniti, da razjasnitev povzroča poškodbe strukture las, ki jih “perejo”. Uporaba rdeče barve bo še en napetost, čeprav je barva izvedena nekaj dni po razbremenitvi.

Izbira barve bo odvisna od tega, kako naj bodo svetle pramene. Svetlo senco je mogoče doseči s pomočjo masnih kozmetičnih izdelkov, za nasičeno barvo, je bolje izbrati strokovno sredstvo. Bolj zapletena je barva, težje bo prikriti, če rezultat ne ustreza pričakovanjem. Edina možnost je, da ostane barve las pod naravno senco.

Seveda črno-rdeče lase izgledajo nenavadno (kot na sliki). Vendar ta učinek ne bo večen: barvanje zahteva posebno skrb, tako da se nastala barva ohranja čim dlje. Rdeča barva se hitro opere, korenine korenin pa ne bodo dodane lasu. Če želite učinek shraniti, je pogosto treba posodobiti take vrhunce.

Zanimivo je, da se glasi: folna kislina za lase