Dekleta bodo navdušena: žamet na vratu s svojimi rokami

plešavost na vratu
Okrog vratu: fotografija
Foto: Getty

Okrogel vrat: glavna stvar je ideja!

S svojim rokama lahko ustvarite turban na vratu. Glavna stvar je, da se odločite za koncept. Če je to prihodnje presenečenje za prijatelja, je bolje vnaprej ugotoviti, kakšen stil oblačil želi, kakšne večerne obleke ji je všeč.

Če ima všeč dolge vampne obleke, boemska različica pripomočka za vratu. Ampak, če je dekle ljubitelj gotike ali punk rock, lahko naredite malo huliganstva in dodate elemente, kot so lobanje ali črne vrtnice namesto kroglic.

Za navdih bi morali pogledati na gotovi žamet na vratu. Da bi vam pomagali biti fotografije iz interneta ali modnih revij.

Treba je upoštevati proizvodne lastnosti:

  • Lep vrat. Mlade ženske z lebdečim vratom bodo ta pripomočki zelo dobrodošli. Pri odraslih ženskah lahko dobro izgleda v primeru nege in pomanjkanja gub.

Vrat v zvezi s tem – glavni “izdajalec”, ki govori o starosti:

  • Žamet v ansamblu z odprto dekoltejno cono in visoko ali sestavljeno frizuro dobro izgleda.

  • Taka dekoracija ne zahteva drugih masivnih izdelkov pri svojem lastniku. Veliki uhani ali vzporedno nošenje kroglic, verige z žametno-moveton, kot bi rekli res dame (govori v ruščini – znak slabega okusa).

Z vsem drugim se strinjate ali ne. Material (žamet, svila, organza, čipka, celo kuhinjski til) je izbran v skladu z okusom in željami žensk. Dekoracija (okraski, kroglice, obeski, obeski, medaljoni – s podobo cvetov ali fotografije ljubljene osebe) se izvaja tudi po načelu izvirnosti in želja.

Barock na vratu z lastnimi rokami: tehnologija je preprosta

Okrog vratu poteka v treh fazah.

  1. Merjenje oboda vratu plus 15 cm na zalogi za vezavo lepega loku.

  2. Predhodno pripravljena pletenica se lahko začne okrasiti. Toda svileni trak, žamet ali saten, lahko zložite (širina pripomočka ni pomembna) in nato šivati. To je osnova.

  3. Na vrhu (po želji) položite organzo ali čipko z harmoniko.

Nekateri raje, nasprotno, šivajo čipko ali žametno trakico na čipki ozadju.

Včasih je priporočljivo, da trak čipke in nit celotno dolžino niti (v sredini). Ko se potegnete za to, se vzame širok košček tkanine. Sšet je na prejetem “pasu”:

  1. Na sredini je pritrjen obesek ali dekorativni cvet (od žametnih kosov preostalega materiala, usnja, od polove usnjene zadrge, ki jo je zasukal cvet).

  2. Končni dotiki. Lahko pustite saten “ovratnik” z velikim medaljonom na sredini. Koga ne mara minimalizem, možnost – za okrasitev pripomočka z majhnimi kroglicami, perjem, tudi majhnim medvedek!

Tartlet mora ustrezati dvema parametroma, razen velikosti vratu – usklajenost z glavnim straniščem (obleka, steznik) in z notranjim stanjem. Vse ostalo je prostor za domišljijo.

Prav tako je zanimivo: uporabiti irrigator