Kako čudovite obrvi spremenijo obraz in vse življenje: 10 primerov

Dobro negovane obrvi, in poleg tega z idealno krivino, so postali pravi fetiš vseh deklet. Ampak vsi ne morejo ponoviti dobrih primerov iz Instagrama doma. Odločili smo se, da strokovnjaka vprašamo, katere napake delamo, ko skrbimo za tako pomemben del obraza.

Tatyana Nikonorova

Tatiana Nikonorova, predsednica skupine VipLash in mednarodni strokovnjak na področju trepalnic in obrvi:

Obrvi so sposobne preoblikovati, popolnoma spremeniti videz, toda iz nekega razloga v naši državi ni tako običajno, da bi jim zagotovili ustrezno nego, dekleta raje delajo z njimi sami. Tukaj je pet najpogostejših napak. Prosim, izogibajte se jim!

1. Uporaba pinceta slabe kakovosti. Zakaj so pinceta tako pomembna? Slabo kakovostno orodje prepušča konopljo, ker je slabo pokrito.

2. Kot rezultat, ki se izkaže za “mojstrovino” – obrvi, dvignite obrvi. Če se vam zgodi takšna nesreča (ali ne slučajno, vendar želite odpraviti to težavo), zjutraj in zvečer potegnite toplo olje za rast obrvi. Zagotavljam: po nekaj mesecih so zagotovljene debele obrvi!

3. Self-barvanje obrvi. Paint je zdaj prosto dostopen – od najcenejših do najdražjih. Če ste se že odločili, da boste lahko obarvali sami sebe, kupite RefectoCil – preverite!

4. Napačen ton. Zelo pomembno je izbrati pravo barvo in ohraniti pravo harmonijo. Za takšno pomoč je najbolje, da se posvetujete s strokovnjakom.

5. Šivanje obrvi. Mnogi ljudje na splošno preskočijo to točko in ne uporabljajo gel za obrvi. Priporočam, da jo uporabljate, idealno ne enkrat na dan. Zakaj je to potrebno? Gel vam omogoča, da ustvarite vidno debelejše obrvi.

Primeri, kako lahko obrvi spremenijo obraz, boste videli v galeriji.