Kako enostavno je, da je las poslušen?

kako narediti las poslušen
Kako narediti las poslušen
Foto: Getty

Poslušni lasje doma

Kot čarobno, čarovnica iz lepotnega salona lahko na glavi zgradi neverjetno lepo, elegantno in dobro urejeno frizuro z nekaj svetlobnimi gibi. Ampak tukaj, da ponovim ta trik v hiši, se izkaže za daleč od vsake začetke vila.

Najpreprostejši način, da se v pazduh zapeljejo poredne ključavnice, je individualna izbira jedrne kozmetike za lase in sredstva za pritrjevanje. Od časa do časa spremenite sredstva za pranje las, lasje imajo lastnosti, da se navadijo na njih, in učinek postopoma izgine v nič.

Ključavnice ne prenašajo visoke temperature, to velja za gospodinjske aparate, kot so likanje, sušilniki za lase in plakate ter vroča voda.

Bolje je, da ne uporabljate klimatskih naprav za nespodobne dlake in da bi dali prednost trgovinam ali domov, bo idealno, če sestava izdelka vključuje iztiskanje burke.

Ne mislite, da bo naprava za lase, ki je ustvarila “nemogoče” in se je idealno približala vaši punci, sosedi ali sorodniku, imela enak učinek na vas. Struktura las in njihove potrebe so drugačne, učinek “magične” droge je lahko ravno nasprotno.

Če se ne bojite, da bi izgubili svojo domorodno barvo, lahko lasje barvate z naravno barvo – kano ali basmo. Njihove komponente so popolnoma neškodljive, po tem, ko se obarvajo ključavnice, pridobijo količino, zdrav videz in postanejo bolj poslušni.

Recepti za pomiritev nepokornih ringlets

– Učinkovita sestavina v domačih maskah je jajčni rumenjak, raztopljen v pol kozarca olja (uporablja se oljka, rep ali ricinus). Prilagodi količino olja glede na dolžino kodrov, lahko se poveča ali zmanjša. Zmes se nanaša na suhe lase pred pranjem, enakomerno porazdeljena po celotni dolžini. Po tem se glava zapre s plastično kapico in zavije v brisačo. Maska se spere 2 uri po nanosu.

– Pazljivo razbijte lase, uporabite orodje iz naravnih materialov.

– Poskusite jesti različne vrste živil: uravnotežena prehrana z ustrezno negojo bistveno izboljša stanje in videz las.

Ne mislite, da bodo težave z lasmi izginile same in ne odložite svoje odločitve pozneje. Če poznate majhne skrivnosti, kako skrbeti za svoje lase, jih lahko preprosto pokličete na poslušnost!

Prav tako je zanimivo: kdo bo oblekel biserno barvo las