Kako odstraniti črne pike na rokah?

Črne pike na rokah
Črne pike na rokah: kako se znebiti
Foto: Getty

Črne pike na prstih: kako se boriti?

Vsako dekle, ki ima črne pike na svojih rokah, razmišlja o tem, kako ravnati s kozmetičnimi pomanjkljivostmi. Med učinkovite in proračunske načine je tradicionalna medicina, ki vključuje različne recepte. Bodite odgovorni, spomnite se, da lahko nekatera zdravila povzročijo alergijsko reakcijo. Kako doseči pozitivne rezultate?

1. Lemon ima belilni učinek. V domačih razmerah je mogoče pripraviti edinstven belilo za kožo rok, ki jim daje ne samo lepo barvo, temveč tudi optimalno gladkost. Vzemite limonin sok, en protein, tri do štiri kapljice eteričnega olja (npr. Rožmarin ali sivka). Vbrizgajte beljakovine v stanje strme pene, dodajte limonin sok, segrejte do majhnega ognja. Shranjujte naravno zdravilo, ki je dovoljeno od pet do sedem dni, in pred vsako uporabo morate stresati zmes.

2. Pigmentirane pike in črne pike lahko odpravite s kumarsko masko. Če želite to narediti, priporočamo, da vzamete kumare in jih previdno rešite na fini rezini, nato pa uporabite mešanico za obdelavo rok. Postopek izvedite dvajset minut, nato pa operite roke z vodo. Da bi konsolidirali rezultat, bo storil decokcijo peteršilja.

Črne pike pod nohti: kaj storiti?

Ob soočenju z dejstvom, da so se črne pike pojavile ne le na koži roke, ampak pod nohti, lahko opazimo poslabšanje razpoloženja in izgled resne anksioznosti. Ne glede na vzrok, je treba paziti na dodatno nego kože za roke in nohtne plošče. Priporočljivo je, da uporabite salonske postopke, ki so dokazali njihovo učinkovitost:

1. Kemični piling pomeni uporabo profesionalne kozmetike, ki povzroča reakcijo na zgornjih plasti kože. Globina vpliva je odvisna od stopnje kompleksnosti problema.

2. Mesopiliranje vključuje uporabo posebnih izdelkov, ki vsebujejo 1% glikolne kisline. Med prednosti tehnike so odsotnost kontraindikacij in možnost, da jo izvedemo kadarkoli v letu, kljub temu, da so črne pike na rokah in pod ognjičem kozmetični problem, ki ga je mogoče obravnavati v kratkem času.