Lepota in slog: kako dati lasje

kako dati lasje
Styling las
Foto: Getty

Orodja za ustvarjanje frizure

Moški v zadevah lepote so pogosto nemočni. Najprej bomo ugotovili, kaj morate narediti s svojimi lasmi, nato pa bomo videli, kako narediti frizuro za fanta, tako da bo lahko videti elegantno.

Torej, v frizerski stilist je poskušal in si izbral čudovito, modno pričesko. Če ga želite ponoviti doma, se morate roko spraviti: sušilnik za lase, ravno glavnik, styling ali masažni glavnik, pomoč pri stylingu.

Poleg tega morate v arsenalu imeti likanje v primeru, da morate poravnati lase.

Več podrobnosti o seznamu orodij, ki jih boste verjetno uporabili pri modeliranju las.

1. Gel. Primeren za kratke in tanke lase. Majhna količina je dovolj, da ustvarite potrebno frizuro.

2. Vosek ali fondant. Za srednje, valovite ali trde lase je bolje izbrati ta sredstva. Vendar pa jih ne zlorabljajte – preveliko ravnanje bo povzročilo neurejen videz in pokvarilo celotno delo.

3. Mousse ali pene. Primeren za dolge lase.

Kozmetične blagovne znamke so poskrbele, da bi moški izgledali elegantno. Skoraj vsaka družba je razvila človeško linijo izdelkov za oblikovanje, zato ne bi smeli imeti težav z izbiro.

Kako dati lase navzgor?

Če se namestitev dolgih problemov ne bo pojavila, je to kako popraviti lase navzgor in hkrati ne dovoliti, da bi gledali umazane zobe? Dejansko je vse zelo preprosto:

– na čisto opranih lase ni treba uporabljati balzama ali drugih sredstev;

– po pranju morate uporabiti sušilec za lase, dvigovanje korenin z glavnikom;

– vosek ali gel je pomembno, da se enakomerno nanesejo na dlani in porazdelijo vzdolž celotne dolžine las;

– oblikujejo se gladki gibi lase. Strune se dvignejo navzgor, da ustvarijo volumen in obliko. Prav tako je izbrana smer polaganja;

– ne pozabite na fiksiranje z lakom. Ne bi smelo biti veliko. Pomembno je, da se spomnimo glavnega pravila: las mora izgledati naravno.

Če se polaganje prvega časa ne bo izteklo – ni pomembno. Preizkusi z videzom niso bili preklicani, zato se trudite, dokler ne izberete sloga, ki bo poudaril vašo osebnost.

Preberite tudi: pričeske za blond lasje