Saša Zvereva pripravlja koktajl iz posteljice

Fotografije: instagram

Nekdanja solista skupine “Demo” Sasha Zvereva pogosto pove svojim oboževalcem, kako ohranja svoje zdravje po rojstvu njenega tretjega otroka. Tokrat se je mlada mama odločila za nenavaden recept za koristen koktajl, ki ga pripravimo iz placente.

Pevec meša gladine z jagodami, ki doda … kos posteljice! Dekle pije pijačo dvakrat na dan, da bi si pridobila moč. Čudovita sestavina Sasha hrani v hladilniku v plastični vrečki. V naslednjih sedmih dneh načrtuje, da jo bo v celoti izkoristila.

Fotografije: instagram

Zerevovi privrženci so pokazali veliko zanimanje za pijačo in imeli so veliko vprašanj o njegovi pripravi. Vendar pa večina žensk, ki čakajo na pojav otroka, zanima, kako vzeti placento z njimi iz bolnišnice.

“S svojim zdravnikom, ki vodi nosečnost in porod, recite vnaprej: ne izrežite popkovine, ne vzemite placente, ne uporabljajte epiduralne anestezije. Sem celo pisal tukaj, če bi moral v bolnišnico, na planu, načrtovati z željami in prepovedmi, «je pojasnila Sasha. – To je moje telo, moja posteljica, moj otrok in vse pravice do tega so samo moje. Vljudno pojasnite, da je to za vas pomembno. In vse “, – odgovoril Zvereva.