Skoraj kot Yeti: 7 zvezdic z neobdelanimi nogami

Vsakdo lahko prizna takšno napako, vendar po vsem, kar se dogaja na rdeči preprogi, je vse treba narediti popolno, tudi tvoje noge. Ampak junaki našega materiala se ne zdijo tako. Zaradi njihovih feminističnih pogledov ali njihove pozabljenosti, so te zvezde ponosno šokirale svoje dlake na družabnih dogodkih in niso oklevala.

Najbolj uspešen in lep model Rusije Natalya Vodyanova Nekega dne je šokirala vse s svojo pot. Na eni od dogodkov je Natalia prišla v obleko z visokim rezom na nogi, ki je dejansko pokazala obe nogi modela. Bilo je tisti dan, ko se je Vodyanova odločila, da nihče ne bi opazil svoje bogate vegetacije. Paparazzi je večkrat opazil, da ruska žena zanemarja epilacijo. Morda, vse zaradi njene lahke in nežne dlake, ki se ji zdijo nenavadne.

Lindsay Lohan se lahko imenuje ena najbolj neurejenih zvezd in vse, ker ima vedno vodilne položaje v zbirkah z modnimi napakami. In ni presenetljivo, ker igralka še posebej ne skrbi za njen videz. Torej, Lindsay je večkrat prišla na zabave, kjer je pokazala vse njene nebrzane noge.

Tudi lepa Celine Dion padla v našo oceno. Leta 2008 je na showu v Tokiu pokazala vsakomur, da je čutila, da je povsem nepotrebno obriti zgornji del njenih nog. Le na koncertu so se dlake v tej coni stala na koncu in so bile jasno vidne na črnem ozadju. Veliko kritik je po incidentu udaril pevca, po katerem je Celine vedno gladko obrit.

Zvezda serije “The Big Bang Theory” in stara feministka Maim Bialik večkrat v svojih intervjujih je rekla, da nikoli ne brije las na njeno telo. “Če dekleta niso povedali, da bi se morali obriti, ali bi to storili? Če bi spremenili pojmovanje naše naravnosti in las na telo, bi ga nekdo odstranil iz mesečnega, tedenskega in vsakodnevnega? «- to govori Maim. Upoštevajte, da igralka omogoča, da hodi v kratkih oblekah in da prikazuje neobdelane glave.

Model Paris Jackson že dolgo uveljavlja ugled za telesnega stražarja. To je samo njena smer – neobdelane noge. Zvezda je že dolgo vadil hojo s kosmatimi golenico in se ne boji, da napadejo svoje privržence, da vsakič, ko je svetoval, da gre za odstranjevanje dlak.

Ameriška igralka in komičar Mo’Niq v intervjuju je priznala, zakaj hodi z neobdelanimi nogami. Izkazalo se je, da je njen mož Sidney Hicks kot svojo vegetacijo, tako da je zvezda vprašal svoje navijače in zlonamerne novinarji stojijo svoje kosmate noge in še več.

Enkrat in Alicia Silverstone na rdeči preprogi je prišla z neobdelanimi nogami. Igralka, očitno, je bila naložena, da nihče ne bi opazil. Toda zlobni paparazzi so videli vse in posebej fotografirali njene noge.