Wday testi: poceni orodja, ki delujejo

Lush, maskara, 690 rub.

Lush, Mascara

Nastya Obukhova, modna urednica:

– Za dolgo časa imam blagovno znamko naravne kozmetike Lush. Obstaja več sredstev, zlasti tistih, ki jih obožujem. Najbolj priljubljene so luksuzne maske za lase z meto in maskara. Slednji je eden od najboljših, ki sem jih kdaj uporabil.

Videz: maskara se proizvaja v majhni steklenici. V odvitnem pokrovu je pritrjena standardna majhna krtača, ki so v običajnem trupu. Uporaba na začetku ni zelo priročna, vendar sčasoma se lahko vse prilagodi. Menim, da je pakiranje preveč krhko oblikovanje tega zelo čopiča. Ko je padla z mojega pokrova. Moral sem uporabiti krtačo iz drugega trupa.

Pričakovanja: za trup naravno, pravica “Carcass” iz Lusha je zelo sprejemljiva cena – samo 690 rubljev. Obenem je v izdelek vključen le en konzervans. Infuzija svežega peciva iz pšenice je zasnovana tako, da trepalnice napolni in jih nasiči z vitamini, voski japonskega in karnauba – popraviti.

Realnost: maskara daje popolnoma naraven rezultat na trepalnicah. Ne oblikujejo grudic, občutijo mehko in prilagodljivo na dotik. Ni svetlega učinka ličila. Če se uporabi v dveh plasteh, bo pogled postal svetlejši, vendar pa učinek naravnosti ne bo izgubljen. Prijeten bonus: ta maskara rehabilitira trepalnice. Vidijo bolj urejene in celo rastejo bolje. Uporabljam ga poleti. Do sedaj še nisem videl trupov, zato še nima konkurentov.