Babice stare ženske: skrivnosti prezgodnjega staranja sester Olsen

Hitrost staranja enkrat na nemogoče posnemati igralke in oblikovalce ─ dvojčka Olsen ─ prestraši več kot “grozo”. Na primer degradacije lepote Mary-Kate, razumemo, kakšna prizadevanja so potrebna za takšen rezultat.

Ashley in Mary-Kate Olsen: mlada in lepa (2003)

Ali je normalno videti iste starosti, kot je vaša žena, ki je star 15-20 let? Paparazzi so prekleti: ne glede na to, kaj sestre Olsen počnejo za tako čudno in izčrpan videz, to počnejo odlično. 

Starost starosti ni veselje: Ashley in Mary-Kate sta 31 let (2017)

Morda je videz sorazmeren slavi in ​​bogastvu. Ne namigujejo na primer Dorian Gray, vendar ne pozabite, da za podjetja, ki so se sestre začel graditi 6 let, in je prinesla milijone oboževalcev, in milijone dolarjev. Menijo, da so dekleta utrujeni, da so “Sweet cuties”, ki so se obupno prizadevajo za rast in začel delati vse, da bi se videti bolj zrel (izgubijo težo, kajenje, pitje litrov kave in ne samo kavo, nosil “pravih” obleke, itd .). 

Inštitut Ball Ball (1. maj 2017)

Sestre imajo navadno izginotje iz sekularnih radarjev, zato je vsak njihov videz skoraj vpogled, kar omogoča oceno ravni – s kakovostjo, ki je vse že dolgo postalo jasno – spremeni. Torej, vse leto 2017 se je veselilo tuje tiskovine: končno je mogoče na prvi pogled razlikovati dvojčka Olsen – in sploh ne gre za barvo las in ličila. 

“Ali lahko kdo pove, da vzamejo Olsen, da izgledajo tako odvratno? Vedeti moram, da tega ne bom nikoli storil! «─ Morda je ena najbolj mehkih komentarjev na Twitterju po predstavitvi Mary-Katea in Ashleyja na MET Gala-2017. Vsak, ki je pozorno spremljal žogico kostumskega inštituta, ni bil zainteresiran za naročila sestre v slogu bokha, temveč za njihovo pogrebno ličenje in padle obraze, ki so padle. 

Kaj pa fotografija s ameriškim pevcem Nicky Menage, ki – za trenutek! – 4 leta starejši od dvojčkov, vendar presenetljivo mlajši?

Podjetje, ki je podjetje na predstavi The Take Home A Nude Oliver Sarkozy Mary-Kate Olsen, me je spet začelo govoriti o sebi. Res je, da njen zakonec ne ohranja nedotaknjene skrivnosti družinskega življenja, vsak sprostitev pa je praznik za sekularne novinarje. Vzrok je bil boleč in zelo nepopustljiv videz deklice. Zaradi pomanjkanja ličil in dostojnega stila (in celo sijočih lasnih korenin) so modni opazovalci že dolgo očitali Mary-Kate. Toda tokrat so tudi v svoji podobi opazili nekaj subtilnega slovesnega in žalostnega. 

Oliver Sarkozy in Mary-Kate Olsen v New Yorku (11. oktobra 2017)
Skrivnostna Mary-Kate: kot da se je nekaj spet spremenilo

Popolnoma delitev teh čustev, smo se odločili, da bi ugotovili, kaj se je zgodilo z Mary-Kate in izpadel popoln foto-kronologijo njeno lepoto-evolucije (ali bolje, degradacija). In prosil tudi strokovnega strokovnjaka, da pojasni, kako in zakaj se lahko tako hitro stariš, da ne bi ponovil napak. 

Mary-Kate Olsen (v perspektivi ─ Ashley Olsen), 2003

2003

Fotografija je bila posneta pred več kot desetimi leti, ko so sestre Olsen stopile v modni svet s svojo “ime” linijo oblačil za najstnike. Srednji kostanjev senčnik, ogromne oči, debeli lica – lepo, kajne?

2004

Lase je razredčila z nekaj razjasnjenimi prameni, vendar brez nje svežnja obraza še naprej osvaja. To je ravno zlati čas, ko so Olsenovi blizanci izgledali tako podobni, da je bilo mogoče zlahka zamenjati eno sestro za drugo. In to je čas, ko je Mary-Kate napovedala, da se zdravi zaradi anoreksije nervoze. Hmm, ali je opazno?

2005

V starosti 19 let je Mary-Kate spremenila svoj najstniško slog v eleganten in prefinjen stil. Njena koža še vedno žari z zdravjem in hidracijo (čeprav so vidne nekatere pomanjkljivosti). Obrvi – a la “natyurel”, barva las – neučinkovito naravno “nekaj vmes”. Poskus na odraslem slogu je šel zelo dobro – zelo dobro ji gre. 

2006

Tukaj, Mary-Kate v slogu ljubezni Boho (še vedno moramo govoriti o spreminjanju vidne komponente – pričeska, make-up). Ne bomo ji grozili zaradi pretiranega razočaranja, ker se je to zgodilo v dobi Nicole Richie in Lindsay Lohan, in še vedno je bila skoraj otrok. Upoštevajte, da je obraz oval ostal skoraj nespremenjen. 

2007

Letos je začasna znamka, ki je imela prvo oprijemljivo razliko med dvojčka. Gusti teksturirani svetlobni valovi v slogu Britney Spears 2000, temni eyeliner in intenzivna ličila za oči ─ Ali menite, da je mlada dama 21 let? 

2008

Podoba Mary-Kate se že skoraj leto dni ni spremenila: še vedno je isti “polirani” v najboljšem pomenu besede. Je zelo glamurozna in zelo modna. Ljubezen do razširjenih trepalnic še naprej cveti nasilno barvo. In, morda, nos malo “izgubljena teža” – ali se je zdelo?  

2009

Zdi se, da Olsen tukaj izgleda kot običajno. Toda vsi pregledovalci lepote verjamejo, da je bila leta 2010 prelomnica za Mary-Kate, po kateri ni več videti tako kot prej. Gube kot ni bilo in ne, ampak nekaj se je spremenilo. Njen obraz je bil “izpuščen”. 

2010

Na tej fotografiji je Mary-Kate stara 24 let. Prav gotovo ste imeli tudi vprašanje: ali je to ista oseba? Njene oči se zdijo manj okrogle in odprta (to ni tako lepo), lica – sploh ni popolna (in ni v konturiranju), oblika nosu – še bolj rafinirana. Čeprav se je zdelo, da so se ustnice nekoliko zmanjšale in zmanjšale v velikosti, postale “gostejše”. Seveda je lahko naključno ujet v okvir, vendar so spremembe presenetljive. 

2011

Resnično nam je všeč ta podoba svetle plavuše, ki jo je na kratko preizkusila Mary-Kate. Roza očesna ličila je prav tako nenavadna (v nasprotju z njeno najljubšo mat bledo roza šminka). Ampak ali je to samo v make-upu? Na čelu ni namige gube, ampak nasmeh izgleda zelo nenaravno. Je to zato, ker je Olsen dolgo časa strokovnjak za rdeče preproge ali pa je še en razlog? 

2012

Mary-Kate se je vrnila v temno senco svojih las. Vendar je ne postane starejša od barve njene glave, temveč njen obraz, lica in čeljust, ki so očitno tanjši in postali veliko bolj kiparski, če ne ostrejši. Spomnimo se, da ima le 26 let, in za fiziološko izgubo maščobe – prezgodaj je! 

2013

Zadnji klic do dneva za blondinko (izgleda, priznam, malce nežno in ne preveč pametno). Obrvi so še vedno v čudovitem umetniškem neredu – Kari Delevin jih lahko zavzamejo celo, in eyeliner je agresivno provokativen. Ampak to ni bistvo. Od kod so prišle te ličnice, to je, kje so bili prej? 

2014

Pred tremi leti je fotografija Mary-Kate začela šokati celo publiko, navajeni na hollywoodske lepotne poskuse. Zakaj njena brada ni bila enaka kot zdaj? Kje so ličili? Morda je bila taka svetloba v nasprotju z novo pričesko – z “oljnatimi” koreninami, zvitimi konicami in strogim razmikom na sredini. Vendar pa ni mogoče zanikati, da izgleda popolnoma drugače. 

2015

Kontrolni strel, skoraj za poraz – kako se sestra razlikuje od njene sestre! Ali je to običajno staranje (Mary-Kate 28 let), ali pa še vedno nekaj počne s sabo (razen da se je poročila s Oliverjem Sarkozyjem)? 

Povzetek: Tudi v letu 2007 so tuji opazovalci imeli predloge, da so dvojčka izvajala rinoplastiko (skoraj podvojila). Običajno s starostjo konica nosa postane širša in mehkejša, vendar ne ostrejša. Res je, da je malo verjetno, da plastičnost nosu lahko popolnoma razloži spremembe, ki so se zgodile s pojavom Mary-Kate v tako kratkem času. Prav tako je verjel, da je opravila nekaj (očitno ne zelo uspešnih) plastičnih operacij. Na primer, nekdo ugotavlja, da so Olsenove obrvi očitno zrasle v starosti višje – rezultat endoskopskega dvigovanja obrvi. Njene ličnice so videti tudi zelo zelo kiparske. Na splošno, karkoli je, strokovnjaki za lepoto so prepričani – to ni 100% rezultat naravnega staranja. 

Commented Natalia Grigorieva, strokovnjakinja za anti-age medicine, generalni direktor klinike Premium estetika:

Vzroki izrazitih starostnih sprememb v Mary-Kateu pogosto imenujemo zgodnja ptoza. Vendar izguba elastičnosti kože, zaradi katere oseba “diapozitivov”, v tem primeru, je sekundarna. Mary je v preteklosti imela resne težave z obnašanjem v prehranjevanju, ker je trpela zaradi anoreksije. Kot rezultat, se je nenadoma in zelo tanka, ki jih ni bilo mogoče odraža v obraz: plast podkožne maščobe stanjšani, postala bolj izrazite ličnice in lica – votlo. Na primer, na zadnjih fotografijah je že opazno tahotenje kože v območju kota vratu in spodnje čeljusti. Pravzaprav je vse to bolj posledica podhranjenosti (očitno, življenjski slog na splošno) in ostre izgube teže.

Mary-Kate in Ashley: kje so moja najsrečnejša 16 let?
Mary-Kate: zgodovina globalnega hujšanja z anoreksijo v zgodovini

Od radikalnih sprememb je viden plastični nos – njegov hrbet in vrh sta postali ožji. Mary-Kate prav tako naredi konturno usnjeno plast – zgornja ustnica je postala vidna na kasnejših fotografijah. Toda ta popravek je vedno opravljen zelo previdno, brez ekscesov, zato v nasprotju z barvo lase ne pokvari obraza, malo “babica” frizuro in ličila.

Bodite pozorni tudi na barvo kože – Mary-Kate ima senco, ki je opazno temnejša od njene sestre. Stisnjeni obrazi vedno izgledajo starejši in sama po sebi pospešuje ptozo kože. 

Zgodnjih sprememb, povezanih s starostjo reči, da je Mary-Kate (levo) ─ velik oboževalec sončenje in solarij, ne avtobronzant (s sestrami Elizabeth Olsen in Ashley Olsen, 2016)

Zdaj o tem, kako v 30 letih, da ne izgledajo kot 40-odd. Govorimo o pomenu pravilne prehrane in hujšanje in niso dramatične, vključno z dejstvom, da je ─ za produktivno sintezo estrogenov, moški spolni hormoni (v odsotnosti ginekoloških in endokrinih bolezni, ki prav tako zmanjša). Hormonsko ravnovesje je zelo pomembno za stanje kože za ženske, saj je zmanjšanje sinteze estrogena upočasni in sinteza novih vlaken na kožo – kolagena in elastina. Koža postopoma izgublja svojo elastičnost in bruhanje. S podobnimi spremembami – pogosto jih imenujemo gravitacijska ptoza – ženske se srečujejo v menopavzi, včasih celo prej. Ko sami pospešimo spremembe, ki se s časom idealno dogajajo s kožo, se lahko pojavijo znaki izgube elastičnosti in elastičnosti v 25-30 letih.  

Kate staranje ni pomanjkanje kozmetičnih izdelkov in pričeskov (opravičljivih za naključni okvir), temveč “odmikanje” kožnih gub
“Reševanje paket” enega od obdobij v življenju Mary-Kate s Sarkozyjem: sončna očala, iPhone in cigarete (privijanja okvirno kaže označuje nosno-ustnične gube)

Vzroki zgodnje ptoze:

Zloraba opeklin.
Vsi vedo, da so UV žarki tipa A uničujoči za kožna vlakna, zlasti elastin. Pomembno je vedeti, da vplivajo na nas kadarkoli v letu (tudi v oblačnem vremenu). In kozarec avtomobila za njih ni ovira. Če ne uporabljate SPF pomeni vsak dan, jih ne posodabljajo čez dan, tvegate, da se soočajo z zgodnji pojav pajek žile gube na predelu okrog oči, poslabšala nosno-ustnične gube, povešanje kože in osnovnih tkiva v lica in ličnice. Še posebej nevarni v zvezi s tem, solarij – 5 minut z opeklinami zavira sintezo elastina in kolagena za 72 ur! Zato je bolje, da ne zlorabljate solarijja, ampak zaščitite kožo pred sejo. V sončenju v solarijih je najbolje, da popolnoma zaprete obraz.

Kava in cigarete so slabi zavezniki v boju za mladino in lepoto, toda sestre Olsen se ne bojijo

Obilje v prehrani preprostih ogljikovih hidratov.
Redno močno povečan rezultatih ravni glukoze v krvi v tem glukoze reagira s proteini, ki so osnova za vse hormone, encime, žilnih sten, epitelija celičnih membran. Zaradi te interakcije je protein oksidiran – “candied” (ta proces se imenuje glycation). Posledično postopno uničijo tkivo določenega organa in kršijo njegovo funkcijo. Glikacija kolagenskih beljakovin v dermisu je glavni dejavnik staranja. Tisti, ki uporabljajo več preprostih sladkorjev, se starost spreminja očitno veliko prej. Eno izmed najpomembnejših (in osnovnih) orodij za preprečevanje staranja je omejevanje preprostih sladkorjev v prehrani. 

Pomanjkanje beljakovin (zlasti esencialnih aminokislin).
Z njim so najpogosteje ljudje, ki se držijo vegetarijanstva, izdelujejo meni iz omejene skupine izdelkov. Koža “nemyasoedov” je običajno dolgočasna in mračna, pred časom izgubi turgor. 

Kako preprečiti zgodnje staranje:

Najprej morate odpraviti notranje probleme, ki so postali glavni vzrok zgodnje ptoze. Najbolj osnovno: prekiniti s slabimi navadami (redno pomanjkanje spanja, tudi o tem), za normalizacijo moč odreči sončenju, naučiti redno uporabo sredstva s SPF. Pomagalo, da kožo v red in lepotnih tretmajev ─ pomagajo krepiti okostje kože, stimulira nastajanje kolagena in elastina, aktivira fibroblaste v kožo, da bi primanjkljaj hialuronske kisline. 

Poskusite:

Mary-Kate Olsen (avgust, 2017)

Masaža obraza. Različne vrste – od strojne do ročne. Masaža vam omogoča, da delate z mišicami, ohranjate svoj ton. To je neke vrste “telovadnica” za obraz. Kot posledica takšnih vplivov mišice pridejo na svoje sedeže in se okrepijo, je zagotovljena limfna drenaža.

Laserske tehnike. Dajo ti nadzorovano škodo, skozi katero se sprožijo procesi sinteze kožnih vlaken.

Fototerapija. Rešuje probleme elastoze, spodbuja proizvodnjo novih vlaken kolagena in elastina, odstrani pigmentacijo. 

RF-dviganje. S te tehnike segrevanje kože do določene dovolj visoki temperaturi, da večje globine, ki aktivira tvorbo kolagena in elastina vlakna, in tudi uniči glikiranega usnjenih vlaken.

Contour plastika. Pomaga obnoviti izgubljene količine srednji tretjini obraza, zaradi česar ličnice postanejo bolj izrazite, je udoben kot med spodnjo čeljust in brado. 

Vsi postopki lahko (in jih je treba individualno združiti), v vsakem primeru pa vedno obstaja več možnosti za dvigovanje programov. Glavna stvar je, da ne začnemo razmere. 

  1. In dva sta boljša: kako so sestre Olsen osvojile svet mode
  2. Kako izgledati 43 pri 30: učiti se od Lise Eldridge
  3. Anti-aging ličila: skrivnosti kanskih lavice
  4. Živeti zdravo: “zlata pravila” Kate Hudson

Foto: Getty Images, Legion-Media