Lepa Diana: glavna lepotica-sprejemi princese

Preprosto dekle (čeprav, seveda, in modro pasem), Diana nikakor ni mogla, da bo nekega dne postala priznana setter trendov in lepoto-primer nekega obdobja.

Seveda Lady Lady ni bila vedno pretencialna v zadevah njenega videza. V začetku 80. let, malo pred angažiranjem, glasno poroko in s tem nov status, je bila glavna lepotna orožja Diane naravna. Nenavadno je, da je bilo v varstvu kot varuh ali učitelj v vrtcu vsekakor brez zapletenega las in ličila. Vendar pa je volja usode v življenju mladega človeka uresničile prelomnico: 20-letna Diana, izmenjavo zaobljub, poročena princ – in se naučili o tem, brez pretiravanja, ves svet. Status se je začel obvezati, da bomo opazili, da na novo ustvarjena princeska sploh ni obremenila.

1974, Diane na fotografiji 13 let
1981
1981, Diane na fotografiji 19 let

Kot žena prestolonaslednika, in v letih po obdobju njenega optimistično zakonske zveze, Lady Di zagotovo sledijo modo in trende kot celote (glej tudi: princese Diane slog: pot od varstvo otrok na modne ikone). Potem, na dvorišču je bilo 80. – njihovi kategorične trendi, katerega slogan je mogoče na kratko povzeti kot “še več -. Bolje” Diana je z njo poskušala slediti toliko, kolikor je njen status dovoljen, ali še malo več. Diana je ljubezen do svobode kaže v tudi z dejstvom, da je prišel na zunanjosti (vzeti zgled vsaj njene vedno preveč drzna za predstavnika kraljeve družine make-up). Brez dvoma, je Lady Di sama ustvarila, le občasno poslušanje Svet prepoznati ličila umetnikov in stilisti (in to je, čeprav je delal z lepoto-guruja, ki se lahko zaupate – tako kot Barbara Daly prišel z zakajenih oči in “make-up brez ličil” ). Definitivno je to slog Diana – modni performansi preveč globoko Decollete, kratke lase (ni pričakovano dolgi lasje princesa), preveč svetle do oči (za prihodnjo kraljico!) – in vse te vrste.

Seveda je težko soditi zagotovo, kaj je bilo več – Diana je sledila trendom ali pa je ves svet navdihnila njene predstave … To je, kot pravijo, retorično vprašanje.

Pravila za odhod princese Diane:

1982
1983

Diana se je vedno mogla pohvaliti s čudovito kožo, vendar se ji nikoli ni zdela primerna. Princess of Wales se je dobro zavedal, da je dobra za nego kože – temelj svojih cvetočih vrst, tako ženske Dee previdno izogibati ničesar, kar bi lahko negativno vplivalo na njeno stanje: Dee ni kadil, komaj piti, spati vsaj 8 ur in odložil obisk k njenemu kozmetologu. Poleg tega je princesa nikoli zanemarjena pravilo 3-hstupenchatym – čiščenje, tonika in vlažilne – in odšel v posteljo, ne ko je oprana, ne glede na to, kako utrujen.

Skrivnost Lady Di popolne kože ni le dobra genetika, temveč predvsem temeljita skrb, pa tudi zvočni spanec, skoraj popolna omejitev alkohola in zavračanje kajenja.

Eden od nepogrešljivih lastnosti njene kozmetične torbice je bila zaščita pred soncem z visokim SPF-faktorjem. Brez nje ni šel nikamor, pa tudi brez enega vaših najljubših parfumov: po sodobnikih ni nikoli pozabil na dišavo.

Pravila sestavljanja princese Diane:

1988

Bodite pozorni: celo najuspešnejši ličenjski poskusi občinstva Diana so večinoma ocenili pozitivno. Vse je o popolnem tonu kože (kljub temu, da je koža v popolnem stanju, to ni težko storiti). Poleg tega je Lady Dee imela tudi tesen skrivaj na lepotnem orožju, ki je prikrivala majhno temnenje na območju pod očmi in komaj opazno couperose. Tudi princesa v Walesu ni naredila brez praška: samo ona bi lahko dala popolno mat žametna koža na izhodu.

Šminka v stilu Lady Di – zdravo polt zaradi pristojnemu nege in uporabe korektor in breztezni temeljih, bogato eyeliner svinčnik, šminka nyudovaya biserni in komaj opaznim bronzer na ličnice.

1984
1983

Tipičen ličila, prednost je treba izpostaviti, strast za bronzer – bronzer blush z učinkom uporablja za zgornjo točko ličnice, so njena najljubša metoda, kljub dejstvu, da je v 80-ih in 90-ih let, in to ni bilo niti najmanjšega težnja.

V zvezi z drugimi sredstvi dekorativne kozmetike, ki je bila Diana, ki se nahajajo na izdelke, daje izhodno biserni (predvsem oči v senci, šminka). Kot je razvidno iz fotografij, lip gloss, ona raje nude-različic – pogosto rožnato-bež, oranžna, breskev, ali celo navadnih pregledna sredstva. Izstopila je, Diana skoraj ni dovolila svetlih odtenkov šmink, raje se je osredotočila na njene oči.

1990

V skladu s tem je eden od glavnih gibanje princesa lepoto tehnik ličila je postala nasičen modro ali modro eyeliner velikodušno uporabi na sluznici (modra sploh bila druga polovica 80. ob Fashionistas absolutne priljubljene). Torej, eyeliner je postal orodje št. 1 na obarvanju princese v Walesu. Sestavljajo vizagiste, ki obrisujejo oči vzdolž obrisa, ne vedno z zadrževanjem, vendar vedno s pogledom ekspresivnosti. Za iste namene je črnilo nanosovalo v več plasteh.

1988
1985

Vendar pa je od 90-ih Diana začela dajati prednost ultimatumu v ličenju oči. Svinčnik je bil še vedno nanesen z velikodušno plastjo nad zgornjo in spodnjo veko in sluznico. V tem Diana ni želela, da se zanikati, ker pa to ni več potrebno: Diana ni uradno živel s princem Charlesom in zato je prosto razpolaga za svoj videz, kot je všeč s 92-leta.

1996 (letos sta se Diana in Charles uradno ločila)
1995
1996 (letos sta se Diana in Charles uradno ločila)
1997 (letos je Diana umrla v prometni nesreči pri 36. letu starosti)
  1. Camille Parker Bowles: Zgodba o Diane in Charlesu z njenimi očmi
  2. Princesa Diana: “Na predvečer poroke sem rekel, da se ne morem poročiti s Charlesom”
  3. Denar v razmerju: ali vam dolguje ali ne?

Fotografija: Getty Images