Најскупља козметика: Сублимаге од Цханел

Директорка лепоте Марие Цлаире Анастасиа Кхаритонова – о култној премијској линији неге Сублимаге из Цханел-а и његовим феноменалним могућностима.

Хистори производи Шанел за негу коже, међутим, као и остатак историје бренд, саграђен око имена и наслеђа највише непресушне Мадемоиселле. Габријела Шанел цео живот је био везан за знацима и симболима: ништа рандом – бројеви, имена, боје, места … То је највише претенциозни колектор, изабрани најбољи, и одсече вишак. А ово најбоље је морало бити директно везано за њу, и била је саставни део њеног живота. Стога је спремно или несвесно унапред одредила развој бренда у наредним годинама. Ароме Но 5 Л’Еау и Човече, владар Ле беж, Липстицк Роуге Цоцо Стило – није комплетна листа нових производа који нам омогућавају не само да уживају у садржају, али и да додирнете легенду.

Аромас Н ° 5 Л’еау и дечак, Лес Беигес ​​прах и руж за руке Цоцо Стило.

Сублимаге је најскупљи асортиман неге коже од Цханел-а. У њему се појавио први лек пре више од 10 година, а то је основна регенеративна крема за лице и врат. Али прича је почела много раније, а не у Паризу, али на Мадагаскару, где расте невероватна ванилија Ванилија Планифолија. Укупно у овој природи има 117 врста ваниле, али су научници истраживачког центра Цханел обратили пажњу овој врсти. Као резултат дугог истраживања у срцу плода пронађени су поликетони, који поседују невероватне ресторативне особине. На овом открићу се није завршило, касније су у цвећу пронађени хетерозиди, који се одликују снажним антиоксидативним ефектом.

Истраживачки центар Цханел.
У истраживачком центру Цханел.
У истраживачком центру Цханел.

У циљу добијања ретке скупе сировине у правим количинама и, што је најважније, право, строго контролисан квалитет, у сјеверозападном периферији Мадагаскара приватног плантажи је основана у покрајини Амбани, где засађено посебан биљка надстрешница тако да се може држати под сталним надзором . То је узети у обзир све: топлоту, влагу, амбијентално светло … Анотхер деликатном тренутку: на Мадагаскару нема инсеката, од суштинског значаја за опрашивање ваниле, који цвета на октобар-децембар. Дакле, ову важну и деликатну мисију узимају жене, ручно поларизују биљке: они се зову “справе”. Дуги низ година је ушао у развој оптималних технологија производње.

Плантаже на Мадагаскару.
Плантаже на Мадагаскару.

Научници постепено откривају “таленте” ваниле. Једна од главних открића су постали такозвани пролазни молекули поседују феноменалне смањење својства (и, случајно, је одговоран за добро познатог слатко шармантан мирис). Али проблем је био да живот тих молекула траје … само један тренутак. Најважнији период у животу Ванилла Планифолиа се дешава непосредно пре него што фетус почне да дозира. У овом тренутку се појављују епхемералне супстанце у поду, које одмах нестају. Они су прави суперхероји. Да би их ухватили, потребна вам је стална пажња. Обрачун се врши на прави тренутак, узимајући у обзир много фактора: боје плода, само вимереннои степен еластичности … тако сваког јутра комбајни априла увек спремни. Када се сигнал се прима од научника, они пажљиво, један је одвојен од махуна на стабљике и ставите их у вицкер баскет, а затим пажљиво сортира и одмах послат на Пантин (Шанел Ресеарцх Центер), где су научници опоравио од својих хранљивих материја.

Мадагаскар ванила.
Мадагаскар ванила.

На тој сложености се не завршава. Осим тога, неопходне заостале молекуле морају бити ухваћене, и даље их треба поправити и послати на службу особи коју могу само биокемисти. За “топљење” активних супстанци у драгоцјеној козметици трајало је десет година. Као резултат тога, научници су смислили посебан процес са компликованом именом “ПолиФрацтионинг”, који на излазу даје чист ПФА,-екстракт ваниле, способна за смањење ткива брзо и дубоко, да се бори са антиоксиданата и пружају поуздану заштиту од свих негативних фактора.

Шта у пракси даје нашој кожи обогаћен ПФА? Бројни тестови су показали да делује истовремено на неколико функција: да доприноси производњи колагена, побољшава циркулацију крви у капиларе, јача заштитне функције ткива и помаже у спречавању појаве старачке пеге. Као резултат редовног влаге апликација засићеним коже и животне енергије, побољшање тонуса коже и структуре јачање лица контуру, успорава процес старења.

У истраживачком центру Цханел.

У овом научном делу може да се заврши, али не треба заборавити да је цена производа се састоји не само од компоненти и технологија, али и дизајна и естетског задовољства које смо добили из сасвим близу “односа” са кремом или серума. У Сублимаге од естетског становишта, све формулисане у стилу Цоцо Цханел: строгост и елеганција облика, мат, благо прашкастих деликатна арому ваниле и салон гардеробу различитих текстура.

Новитет, основна регенеративна крема за кожу око очију Сублимаге Ла Цреме Иеук такође није радила без ванхелошких епхемерала. Нисам урадио, али не ограничавајући се на, позива на службу још два природни комплекс активних састојака: мозгова, нормализовања микроциркулације и смањује надутост и тамне кругове, и “отвореног ума” да побољша структуру дерма. Занимљиво, крема се може користити као уобичајени негу, наношење танког слоја са апликатором, а као маску, изазивајући више него дебелим слојем и оставите да делује 10 минута (ово је савршено уклања знаке умора).

Основна регенеративна крема за кожу око очију Сублимација Ла Цреме Иеук.
Основна крема за регенерацију лица и врата Сублимаге ла Цреме.
Интензивни серум за опоравак Сублимаге Л’ектраит.

НБ! Дакле, имамо ретку биљку Ванилла Планифолиа, за коју су на Мадагаскару основане специјалне плантаже (а не негде близу) оптималним условима за раст. Поллинација биљака се дешава ручно, што захтева додатни рад. Осим тога, врло ефикасно ефемерне молекуле је веома тешко добити, што захтијева константно праћење и најбрже, најкривније бербе. За све ове сложености додан је посебно развијен процес полифракције, што омогућава екстракцију и стабилизацију активних супстанци и стављање у формуле крема и серума. Сва ова богатства садржана су у тешким златним бочицама и, несумњиво (која никада није научно доказана), има озбиљно подмлађујући ефекат на кожу. Па, као трешња на торти – скала Сублимаге вам омогућава да постанете пуноправни члан “племените породице Цханел”.

  1. Лонац злата: свет парфимерије и козметички луксуз
  2. Ствари-легенде: Модерна Легаци Цоцо Цханел
  3. Стоп, старење: анти-аге поступци који су потребни у 30, 40 и 50 година

Фото: архив новинарских услуга