Три једноставна излаза за сваки дан

Реп, аљкаво лепиња, уврнут неколико гумице, или уопште за косу ла Натурел, мало осуши фен – то су три најчешћа постављање свих времена. Нудимо да поправи ситуацију, да се бори досаду и занемаривање и да науче три једноставан али ефикасан начин да доведу своју косу како. Анна Цхекменева говори и показује стилску суху косу.

Браве са равним крајем

1/8тх
 1. Варијације на вјечној теми цурлс. Погодно за жене, дуге и средње дужине длаке. Ако носите пасуљ и спремни сте да проведете пар сати на вежбању, онда можете безбедно да се обратите овом начину стила. Мали ветар у коси неће никога повредити.
 2. Коса треба да буде чиста и сува са светлосном количином на коријенима.
 3. Окрените косу на стајалеру у правцу од лица, остављајући савијеве равне (јер се ово једноставно не увлачити до краја). Ако је ваша коса валовита и коврџава, онда су савети посебно пеглање. Овакав начин омотања даје наш стацкинг ефекат природних неуредних крављи и хулигански изглед.
 4. Након што се сва коса сјече и већ се хлади, спуштамо главу надоле или нагињамо уназад (коме је прикладно) и почнемо растављати крадје прстима.
 5. На крају се примењује фиксирни лак, који такође помаже да тексту дода косу. Опционо, крајеви косе могу се наносити са ниско-мастним и сувим пастама за стилинг. То ће их учинити послушнијим.

Беам

1/8тх
 1. Ова опција ће бити одличан стил за сваки дан и за излазак. Све зависи од пратње – џинса и џемпера у филму са пријатељима или коктел хаљином и дугим наушницама за гала вечеру.
 2. Коса је подељена на три дела – равног централног дела и две жице на обе стране од ушију до уха.
 3. Цели део длаке сакупљамо у нискотрепу глатку репу користећи мали еластични трак који ће га држати чврсто.
 4. Обришите танку косу косе око жваке како бисте је сакрили.
 5. Тада је та коса која је остала у лицу преплетена у праменове. Сви се окрећу у правцу од лица и ми се увлачимо у будућу групу. Прободимо све са невидљивошћу и поправимо га добро.
 6. Затим постоји само реп, који се такође претвара у снопове и сакупља у нашу чврсту групу.
 7. Последњи корак је да нанијети љепило за причвршћивање тако да коса не излази из стила. Или га не можете користити и учинак “природне немарности” ће се повећавати током дана.

Ткање са стране

1/10
 1. Овај стил ће посебно изгледати на дугој коси. Главно правило је – што је више небрига, то боље, па за неко време одложити супер јаке спреј за причвршћивање и разне геле и фонданте за косу. Они ће додати непотребни “армирани бетон” на полагање.
 2. Коса треба да буде чиста и сува. У супротном, вреди освежити косу користећи сув шампон. Суви шампон ће додати додатни волумен и текстуру за косу, као и продужи живот за полагање.
 3. Урадимо коси део. Остављамо косу на лицу такве дужине да је било довољно да заврљимо нашу плетиву на самом крају.
 4. Са исте стране узимамо од средњих две слободне горњих прамена и обрукавамо се једним другим са праменама. Бич ка доле – ово ће бити један од ланаца будућих плетенице.
 5. Почињемо да преосталом косом плетимо у најједноставнију свињску панталину. Не бичемо до краја, остављамо дугачак врх репа како бисмо касније окренули.
 6. Реп је причвршћен малим невидљивим еластичним траком и сакрива се под низом косе.
 7. Тада је читава плетеница пажљиво испружена прстима, као да мало извлачите жљебове и тако дамо пљуску јачини и сјају.
 8. На крају се нанесе лак лак за лакирање, који не дозвољава да се коса на крају дана постане веома разбацана.
 1. Три боје у одећи која ће учинити да слика буде скупља
 2. 5 идеја из емисије Цханел, коју желите одмах схватити
 3. После лопте: како брзо ставити кожу у ред