Rezultati leta 2017: najglasnejši lepotni trendi, o katerih bi morali vedeti

Letos je bilo polno presenečenj in nepričakovanih lepotnih trendov, ki so postali tako priljubljeni, da bodo zagotovo še naprej pomembni naslednje leto. Spomnimo se najpomembnejših in glasnih trendov v make-upu in pričeskih.

Ličila brez ličila

Največja naravna ličila, je skoraj zanemarljiv v obraz – to je verjetno najbolj pomemben lepoto trend leta 2017, ki je ljubil prav vse – ličila umetnikov, blogerjev, modelov in navadnih dekleta po vsem svetu. Naša naravna lepota je glavna prednost, letošnji kozmetični izdelki pa le malo poudarijo.

Lepotni trendi 2017

Kovinski

Metalni sijaj je letos postal pravi hit. Manikura ogledalo, krom sijaj v ličila, obleka s kovinskim učinkom – povsod izgledaš, da je povsod! Tekoča šminka in ustnice s kovinskim leskom v jeseni, če veliko znamk in odtenek z mavričnih delcev uporablja najbolj priljubljenih make-up umetnikov v modnih tednih. No, novo leto je pravi čas, da ponovno uživate v svojem priljubljenem trendu!

Kovinski

Sijaj kože

Čudovit in nežen sijaj kože odlično dopolnjuje tudi najbolj enostaven make-up. Dekleta daje počitek in svež izgled, lepo vlije v sonce. Naslednje leto ne hitite, da bi skrili svoje hlajne – ta trend bo na vrhuncu priljubljenosti več kot mesec dni in morda celo leto.

PREBERITE TUDI: Na začetku, pozornost, Novo leto: kakšne lepotne postopke je treba narediti 31. decembra

Trend kože sijaj 2017

Glitter

Na predvečer novega leta brez bleščic ne bomo – videli v novih zbirkah make up (spomnite še zadnji sklop svetlečega make-up s Kim Kardashian), frizure, veke, ustnice, vratu in tudi na prsih. Če tudi vi radi sijaj in iskrico – bo ta trend v opombi ustvariti modno in spektakularno lepoto podobo novoletno.

bleščice - lepotni trendi 2017

Naravne obrvi

Moda za vse naravne in naravne dotakne celo obrvi. Letos v čast večine naravnih oblik z vsemi nepravilnostmi, ostrižimi dlačicami in celo lažjo asimetričnostjo. Čas je, da oblečete obrvi, kakršne so!

Naravne obrvi

Pršenje las

Vlaženje las leta 2017 je zaradi pomembne funkcije zasenčilo številne druge modne madeže – lahko prilagodi videz in poudari vaše lastne zasluge. Obrtniki uporabljati temnejše odtenke barv od osnovne barve las za ustvarjanje sence in svetlejše barve ustvariti bleščanje, označite ličnice in poudarjajo olajšave.

PREBERITE TUDI: Rezultati leta 2017: najbolj nenavadni lepotni trendi, ki nas šokirajo

Pršenje las

Platinum Blond

Hladna platina je postala najbolj trendovska barva las leta 2017! Oglejte si vsaj Selena Gomez, Kim Kardashian in Carly Kloss – tukaj so živi primeri! Ta senca izgleda zelo elegantna, spektakularna in celo seksi – kdo si je hotel poskusiti, a še ni odločil? Zdaj je čas!

Platinum Blond