Ustnice in lica: večnamenski toni, ki jih je vredno poskusiti

Tint za ustnice in lica je pred kratkim postal še posebej priljubljen med lepotnimi blogerji in navadnimi dekleti. In to ni presenetljivo, saj imajo veliko lastnosti, ki niso značilne za tradicionalne šminke in sijoče!

Kakšna je tona za ustnice, o kateri vsi govorijo? To zdravilo se takoj absorbira v kožo in ostane na njej od nekaj ur do celih dni. Ob istem odtenku ni zamazan, izgleda zelo naravno in ustvarja občutek naravne odtenke ustnic. Tudi najbolj intenzivne barve se absorbirajo in zapustijo utišano senco in mat površino.

kaj je tinktura ustnic

Obstaja več tipov tonov, ki se razlikujejo po teksturi in obliki: klasični barvni odtenek, barvilo za niansiranje, barvilo za niansiranje, balzam za niansiranje in tinto-tatoo. Druga prednost barve za ustnice je, da jih lahko uporabite kot rdečilo in se nanašate na jablane obraze – to bo malo pomagalo osvežiti obraz in dati rdečilo.

Toda med osnovnimi pravili uporabe – hitrost in natančnost. Tinti se absorbirajo v nekaj sekundah, oblike ustnic ali obraza pa bodo že težke. Menimo, da so najboljši večnamenski toni, ki jih je vredno poskušati za vsako dekle!

sijaj za ustnice

Posietint lice madež iz Benefita

Tinkture iz Benefita so že ujete na številne lepote – po nanosu na ustnice in lice se izdelek takoj absorbira in daje lepo nežno senco. Tint ima dobro trpežnost in je popolnoma “obrabljen” ves dan.

PREBERITE TUDI: Ne sij, ne tinta in šminka: kaj je stojnica za ustnice?

Posietint lice in ustna madež iz tinkture ustnic Benefit

Plaža Tint iz Becca

Med pigmenti za ustnice in lica iz Becca, boste zagotovo našli svoj senco – imamo izbrano rožnate, breskve, rdeče in rumene barve. Tinta bo trajala približno osem ur in zahvaljujoč vitaminu E v sestavi ne bo posušila ustnic in zaščitila kožo pred izgubo vlage.

Plaža Tint iz Becca

Baby Doll KissBlush, ki ga je Yves Saint Laurent

Ta odtenek za ustnice in lica se lahko uporabi kot šminka in rdečilo. Izdelek bo dal tanko in trajno ličila nekaj ur. Po namakanju je barvast izgled naravnega in naravnega, kar prispeva k ustvarjanju modnega učinka poljubljenih ustnic.

PREBERITE TO: Več barve: najboljši matri šminke za poletje

Baby Doll Kiss & Blush by Yves Saint Laurent - barva za ustnice in lica

CheekLip Glow iz Diorja

Ta odtenek bo vaše ustnice ne samo lepo barvo, temveč tudi svetlo sijaj. Ima lahko teksturo, na ustnicah pa je videti čimbolj naravna. Težko je uporabiti niansiranje zaradi priročnega pripomočka za kroglice.

Cheek & Lip Glow Dior