О љубави: најбољи филмови за Валентиново

До Валентиново нема пуно времена, што значи да већ можете прегледати своје омиљене романтичне филмове. Сакупљали смо најбоље од њих да створимо празнично расположење.

Једног дана

Међу филмовима о љубави која вреди видјети, филм “Један дан” 2011. Емма и Дектер су заједно провели последњу ноћ, али након тога одлучили су да остану пријатељи. Током година стално су привлачени једни другима, али зато што имају различите животе и различите циљеве. Али, можда ће тежи пут кроз бол, губитак и разочарење рећи им да су њихова осећања права љубав. Старринг Анне Хатхаваи и Јим Стургесс.

волим филмове

Гхост

Паметан филм о љубави 1990. године требало би да изгледа свима. У мрачној улици на пару у љубави нападају пљачкаше. Сам покушава да заштити своју вољену и добије ударац смрти, након чега постаје дух. Главни лик гледа шта се дешава и пази на његову девојку као дух, који нико не види и не чује. Али убрзо схвати да Молли жели да повреди његовог убицу. Патрицк Сваизе и Деми Мооре у водећим улогама чине филм још лепшим.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Читали смо о љубави: најбоље књиге за Валентиново, које ћете волети

филмове 14. фебруара

Последња љубав на земљи

Предиван филм 14. фебруара, који ће вам рећи о немилосрдном вирусу, када се чини да је све готово. Постепено људи почињу да губе сва своја осећања: вид, укус, мирис. Нико на свету не може зауставити овај процес. У таквим околностима, Мицхаел и Сусан траже један другог да посљедњи пут виде и чују своје вољене.

Валентиново 2018

Понос и предрасуде

Цлассиц је одличан избор за Валентиново 2018. Енглеска, КСВИИИ век. У породици сиромашних г. Беннетта има пет кћери које морају бити успешно удате. Срећом, у суседству са њима обезбеђени и необични господин Бинглеи и његов пријатељ арогантни господин Дарци се решава. Овде и све забаве почиње! Глумци Кеира Книгхтлеи и Маттхев МцФадиен су глумили.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Где да идемо на Валентиново: прва 5 романтичних места у Украјини

романтични филмови

Диши

Невероватан филм, једна од новитета из 2017, одлична је за 14. фебруар. Филм о невероватној љубави упркос свему, о болести која је променила живот главног лика и веру у најбољу. Када Робин разболи од дечије парализе и престаје да осећа цело тело од врата на доле, његова супруга Дијана је спремна за све да се врате нормалном животу своје вољене и дати му прилику да се креће.

љубав дише филм