Савети за дијететског тренера: како уклонити масти из абдомена и добити облик?

Ружан пас и маст на стомаку – један од најчешћих женских проблема, са којим можете и морате се борити! Како уклонити стомак и постати власник танке фигуре, каже Ксенија Литвинова.

Која девојка не жели да има струјни појас и стомак у стомаку? Све је стварно, само треба да покушаш! Заједно са дијететиком Ксенијом Литвиново, разумемо како се решити стомака и довести тело у одличан облик, тако да се овог лета можете без превирања обући на модном купаћем купаону! Ксениа има преко 15 година непрекидне праксе, старих клијената и око 2000 прича о губитку тежине и проналажењу сањске фигуре. 10 ефективних савета препоручујемо да узмете у обзир!

Ксениа Литвинова

Ксениа Литвинова, тренер-диетичар, глава, тренер и аутор програма “Мама може” у фитнесу Фактура. Телефон: 0 (93) 565 98 00

Веома је важно да не поступите са стомаком као нешто одвојено од тела, што се може променити једноставно вршењем вежби за штампу. Препоручујем да се увек третирате као један механизам који је програмиран да ради кохезивно и добро, ако га пажљиво и пажљиво третирате. А ово није само физичко оптерећење, већ и исхрана, емоције, процедуре са телом и годинама. Нећу открити велику тајну када кажем да се лепи појас и равни стомак могу наћи само код девојака који још нису родили, или за оне који врло пажљиво приступају својој исхрани и вежбању.

Како уклонити маст из стомака

 1. Да бисте разумели како уклонити маст из стомака, прво погледајте шта једете: искрено и свесно. Слендернесс је протеин, поврће, воће, житарице и зеленило.
 2. Делови не смеју да прелазе 250-300 г у једној сесији (ако је ваша тежина мања од 50 кг, онда је максимална тежина 250 г).
 3. Не заборавите да пијете своју норму за воду – 30 мл по 1 кг тежине.
 4. Последњи оброк: максимално 20.00! (идеално, прескочите вечеру 2-3 пута недељно).
 5. Такође је важно редовно спавати. Ваш сан треба да траје 7-8 сати, а ви морате у кревету најкасније у 23.00 у тами и тишини.

  како очистити стомак

 6. Физички стрес би требао бити у вашем распореду стално. Довољно 2-3 аеробне вежбе недељно и 1-2 снаге. Осим тога, потребно је ходати свакодневно до 7-8 км.
 7. Приликом учитавања важно је држати импулс у одговарајућој зони, зону сагоревања масти! У овом случају сви имају своје. Да бих пратио свој пулс, препоручујем да купим фитнесс трацкер.
 8. Узми навику да не будеш нервозна око ситница и покушај да се не нагласи! У таквим временима, тело подиже ниво кортизола, што доводи до недостатка струка.
 9. Такође морате редовно обављати опште масаже најмање једном недељно.
 10. Скините слатку и алкохол!

како се ослободити стомака

Приликом избора оптерећења покушајте да га покупите тако да доноси задовољство! Затим је гарантована ефикасност. И запамтите, најопаснији непријатељи женске лепоте су шећер, алкохол и лењост!

Сада знате како возити маст из желуца: како јести, вежбати, спавати и које процедуре треба обратити пажњу. Време је да почнемо глумити!