12 идеја за савршен датум на Валентиново

Дан свеукупне љубави у Централном парку културе и културе (6+)

Дан свих љубитеља у Централном парку културе, фотографија
Фото: Централни парк културе и културе

14. фебруар, 15.00, Централни парк културе и културе (230, улица Мицхурина, тел: 221-34-18)

Улаз је бесплатан

Током дана, у парку ће се налазити јединствена паркирна локација, а “Аллеи младенаца” ће се одржати фото сесија за љубитеље са огњеним срцима. Љубав је – изложба фотографија која је љубав (централна чесма), “Љубав за све узрасте” – изложба фотографија победника конкурса за љубитеље (централном делу парка), срца изложбе са речима: “Волим те” у различитим: како ће бити организована три изложбе језике света (од централног улаза до “Аллеи оф Хонеимоонерс”).

Од 15.00 до 17.00 часова на главној сцени парка биће забавни програм са плесним фласх-ом “Салса на снегу”, тематским такмичењима и стриповским пријавама брака. И од 17.00 до 18.00 на клизалишту “Ице Схине” ће бити лутрија, Љубав-диско, која ће се завршити покретање ЛЕД балона у небо.

Валентиново у КСК “Бели коњ” (6+)

Дан свих љубитеља у КСК
Фото: КСК “Бели коњ”

14. фебруар, 12.00, КСЦ “Бели коњ” (село Кадниково, Сисерт округ, тел: 287-77-47)

Улаз је бесплатан

У програму: од 12.00 до 17.00 одржат ће се забавни програм у леденом граду са домаћином, играма, такмичењима и поклона. Од 12.00 до 16.00 – фото конкурс “Срца”. Нађите 6 скривених срца на територији клуба, направите сами себе, покажите резултат предавачу и добијете награду – потврду за услуге “Бијелог коња”. “Љубав-пошта” ће радити. Свако може послати “валентину” својој вољеној особи, а презентер ће га изразити најтоплијим жељама. Такође у програму: јахање у санкама с хаљином, јахање на коњима у санкама, снијегом, бананом.

Валентиново у “Парку лептира” (0+)

Валентиново у
Фотографија: Парк Буттерфли

14. фебруар, 10.00, “Парк лептира” (ул. Ленин 49, тел .: 221-29-15)

Улазнице: 250 рубаља.

За љубитеље овог дана у “Парку лептира” ће се испричати најромантичније приче о парку. Сваки пар који је дошао до овог чаробног дана биће представљен једним жељом. Напишете је на траци и објесите га на дрво жеља. И они који су заинтересовани за будућност, чекају још једно пријатно изненађење – уосталом, љубитељи овог дана ће бити представљени најромантичнији предвиђања лептира! Пхотозоне ће радити.

Прочитајте карактеристике знака зодијака Тауруса