Билан и Навка дебитују у новим “Мидсхипмен”

Дима Билан и Татиана Навка слика
Дима Билан и Татиана Навка
Фото: Старфаце

Очекује се да ће се производити један филм у пуној дужини и четири ТВ филма. Они ће говорити о наставку догађаја о којима се говорило у претходним дијеловима. Акција ће се одвијати 1787. године, средњошколци ће помоћи команданту Александру Суворову да победи у руско-турском рату.

Од главних мидсхипмен на новој слици биће уклоњен само Дмитриј Кхаратиан (Алиосха Корсак). Поред тога, “стара гарда” ће Лиутаева Татјана (Анастасија Иагузхинскии), Михаил Боарскиј (Де Брил), Кристина Агилера (Фике будућност царица Катарина ИИ). Иначе, на слику је позван и њен син, певач Никита Пресниаков.

Од нових лица у пројекту као што је наведено Артем Михалков, клизачица Татјана Навка (ово је њен први посао у филму, осим цамео скејтер у филму “Лосер” 2007) и Дима Билан.

Кристина Орбакаите слика
Цхристина Орбакаите
Фотографија: још увек из филма

Узгред, Билан је научио о његовом наводном учешћу у новим “Мидсхипменима” од новинара, па чак и на почетку размишљао да је ово скуп. Али, био сам веома срећан и рекао да сам за ово чак и спреман да одустанем од активности концерта. Ова улога неће бити за певача филмски деби: недавно је глумио у филму “Музика на леду”, који се још није појавио на екранима.

Подсетимо се да је први део приче о мидиђуљима објављен 1988. године, трећи – 1992. године. Према ријечима директора, већ у четвртом дијелу ради око 8 година. А 2013. године филмска група посјетила је Малту, гдје су погледали локацију снимања. Приближни датум за објављивање слике је 2017.

филм Мидсхипмен пхото
У новом филму из мидиђанина видећемо само Харатиа
Фотографија: још увек из филма