Брат Козловски: “Данија учи да комуницира са женама”

Данила Козловски, глумац, 30 година:

Фото: Иван Куриннои

– Моја браћа и ја имамо разлику од две године: Егор старији, средим сам, Ваниа Јуниор. Растуће се неупотребљиво. Оно што није устало у детињству, разбио прозор или багел да би крао – најне невиних шибица, то се догодило, а полиција је добила. Ја сам увек деловао као водитељ. Али када су почели да излазе из контроле, моји родитељи су нас послали на ре-школовање у кронштатском бродском кадетском корпусу. Истина, браћа су после неколико месеци протерана због лошег понашања, и одлучио сам да почнем и почнем да учим. У осам година моја мајка је послала сва три да узорку серију “Једноставне истине” и дао више новца за сладолед. Али када смо изашли из куће, Егор и Ваниа су желели да не иду нигде, и отишао сам. Касније, сет ове серије био је мој први посао. Тако су Егор и Вања такође имали прилику да постану умјетници, али су изабрали сладолед. Већ дуго смо имали традицију – сусрећемо се сваких два мјесеца, без обзира ко живи тамо. Сада је привремено заустављена, али се надам да ћемо је наставити.

Егор Козловски, старији брат глумца, ради у здравственом систему, 32 године

Браћа Данил, Егор и Иван са својом мајком
Фото: лични архив породице Козловски

– Ја сам експерт за оглашавање, филолог. Дуго времена радио је у медијима, а имао је и искуство сарадње са међународном аутомобилском компанијом. Било је неких времена, мислило сам да сам круна створења и да живим, да ручам све под мојим рукама, набављам стомак, купујем скупе аутомобиле и ствари. Али све се променило након што сам имала децу.

Пре три године, када је рођена Лиуба кћерка, схватила сам да желим да сакупим свој властити пример пажње људи на дуго заборављену љубав и милост у нашем друштву. Ову одлуку је снажно утицала Данила. Урадио сам то не ријечима, а не са осуђујућим пресудама, али са својим властитим примјером. Деца, којима наш брат посветимо свој живот са проблемима – здравље, развој. Бавимо се њима различитим активностима: од столних игара (организујемо шампионате и такмичења) до запошљавања, када иду у зрелост. Имамо добротворни програм “Земља снова”, гдје испуњавамо жеље деце. На примјер, многи мисле да Данила или прочита своју песму, или шаље видео поруку или подржава прије тешке операције, рекла је љубазне ријечи. Гледај (показује на телефону), имам огромну количину видео снимка који ми се шаље из хеликоптера, авиона, возова, из најдаљих крајева света. Дања долази на догађаје које организујем, читам поезију, певам, фотографишем, увек одговорим кад може и не може. Он има сјајно срце, испуњено љубави, коју је спреман да подели. Не знам да ли бих сада дошао до овога, ако није било Даниле, могу ли ја тако волети? ..

Ипак, ми сада са командом уклонимо пројекат “Како постати родитељи здравог детета”, размишљао сам о томе, аутор идеје. Ово је телевизијски програм за “Иоутубе”, где ће медицинска заједница давати савјете будућим родитељима. Сада, ипак, млађа генерација није у потпуности образована у овом погледу, девојке, живећи сексуалним животом, не знају како правилно користити контрацепцију, било да је потребно сексати за задовољство и тако даље. Решавамо питања која се односе на општу омалосту људи, чији је последица, по мом мишљењу, рођење деце са здравственим проблемима.

Све што је повезано са мојим радом, покушавам да се ударим, јер се плашим да се мешам са братом. И никада не користим чувено име: нисам му дао, а ја немам никакве везе са овим успехом.

О савјетима за родитељство и родитељима

– Ми (још увек млађи брат Вања) је однела моја мајка, она је била такав “мампап” и учинила нам људе који смо сада. Не могу да се сетим тачног формулара, али инсталација је била да волим све људе око себе, будите љубазни и осмијех више. Мама нам је дала унутрашњи осећај слободе, и сви смо одрасли некомплетни. Нас троје смо били педесет и педесет. Љубомора, тек почињем да се осећам, а онда на примеру Ванка. Ипак, најмлађи за мајку је увек млађи, без обзира на то колико је 120 килограма двогометне висоравке већ махнуо (смеје се). Увек смо у контакту са њим, живи у Владимиру са својом породицом, ради у комуникационом систему.

Дјетињство за 90 година имали смо стварно, милитантно, попели смо шаторе, украли колаче, допунили аутомобиле, опрали стакло на раскрсницама. Лично сам био протеран из пет школа за понашање, укључујући и од поморског кадетског корпуса и школе Суворова. Али, упркос свим мекоћошћу, моја мајка није сулкала с нама, била је захтјевна и увијек знала тачно шта јој је дјеца требала. Наравно, уморио сам се човјече и дјелимично ослабио контролу. И тада је било “отцепљено” (мислим на наш хулиганизам). Али шта је то појам, нисмо знали.

Мама никада није забранила, није рекла: “Немој, немој то”. Напротив: “Одлучио сам? Беисиа! Удари га? Устани, претреси се и настави. ” И када сада постоје неке потешкоће, желим да напустим све, сјећам се моје мајке, “Егор, ти си човјек.” Поставила је веома чврсту основу живота, а ми нисмо расли, а не мамини синови. Отишла сам кући у 16, Ваниа у 18, а Дања је изашла из гнезда пред свима, с обзиром да је у 10 кад је био у кадетском корпусу.

Имали смо предивну причу, која је вероватно много унапријед одредила. Одлучили су да зарађују, тада сам имао 12 година, Дана 10, Ваниа 8. Они су дошли у управу куће, Ваниа и ја смо стајали за Данилом, рекао је: “Дај нам посао.” И одрасли, одлучивши, очигледно, да играју трик, рекао је: “Па. То је иза те куцице на пољу Московског ваздухопловног института. Очистите је од снега и узмите 3 рубља “(кажем условно, јер се не сјећам колико нас онда обећавамо). А снег на том пољу није био тај струк, али би се могао уронити у њега и сакрити се у њој. Добили смо три лопате, и отишли ​​смо. На други сат копања, млађи брат је рекао: “Знаш шта, не треба ми тај новац, ја ћу кући.” Остали смо сами, али сам подржао мог брата још 20 минута и дао: “Даниусх, а ни мени ни потребан новац. Идем, ок? “Даниа је одговорила:” Иди “, али он је остао. И три дана сам очистио поље. Такође је очишћено! Добио сам три рублеа. И дијелио је са нама. Он је све то, у свему. Док је још био дете, знао је како доносити одлуке. Љубав, коју смо поменули изнад, по природи је природно од детињства. Могу рећи да је Даниа већ дуго времена био мој велики брат, иако сам био млађи од мене. И баланс се опоравио тек пре неколико година.

На борбе и свађе

– Блиц тренутно и све док се сећам, стално сам се борио. Престао сам то радити тек око 30 година, вероватно. Али са Дјеном смо се озбиљно борили једном, и још увек га мрзим за себе. Лекција за живот. И можемо да се расправљамо о било чему, а не о личним темама. Ми се видимо ретко, али истовремено константно одговарамо, позовемо и потпуно сазнамо ко има оно што се дешава у животу, дељење човекових искустава. Јуче, на пример, Дања ми је рекла да је у сукобу са другом половином, а ја одговорим: “Бро, није ни чудо, пун мјесец. Веома тежак дан, побегао је од своје жене. Морамо преживети. ” И он почиње да врео: “Опет, са својим глупостима! Немојте ме учитати! “Ја кажем:” Добро “. И чујем: “Зашто се слажете са мном тако брзо? Не можеш да се расправљаш са мном?! Па, чини ми се да су се пљачкали, настављам: “Знаш, овај разговор може се лоше завршити, предлажем да промените тему или касније назовете”. И Дања се слаже: “Да, да променимо тему, реците ми о себи. Завршимо разговор на тему љубави. “

О успјехима

“Шта радим боље од Даниле?” Много ствари, прво, ја сам отац, то је први! (Смеје се.) За мене је пуно породица и верујем да сам најбољи, јер сам 20 година живела са женом и знала да ћу остати с њом. Ово је стратегија планирања и као менаџер мог живота за тренутак сам успешнији.

Онда волим да возим све и радим то много боље од Даниле: аутомобили, мотоцикли, картинг, трактори – било шта. Научио сам Дану и ја: као дијете, на бициклу, а онда на аутомобилу. Можда је ово једина и моја главна заслуга у животу мог брата. Сећам се, покренуо сам ауто, засадио Дање иза волана, рекао: “Иди” – и отишао. И он је отишао. На исти начин је и са мотоциклом. Наравно, била сам забринута, сјећам се негде иза угла. Али пошто сам почео из сопственог искуства, схватио сам да је то једина прилика да се научим.

И мој омиљени чип – да кувам, а онда сам ишао око мог брата. Неугодно је хвалити се, али у новогодишњој вечери, када се упознамо, моја мајка и браћа увијек ме питају да кувам, обожавају моју харингију под крзном и другим салатама. А Дани нема времена за ово, спавава по плану. Али дајте му месец и шеф кухиње, а брат ће бити најбољи кувар, Џејми Оливер ће му угризати лактове. Да је био у војсци, вероватно би постао министар одбране … Ово је такав таленат који ће успети свуда.

Фото: лични архив породице Козловски

О поклањам

– Све што је у мом животу, мој брат ми је дао – аутомобиле, мотоцикле, сатове. Не прихватам никакве поклоне, на пример, он ми је дао ауто на последњем рођендану, а ја сам предложио: “Да му дамо оцу, за њега ове године 70, биће веома пријатно”. Дања се, наравно, сложила, а ауто смо дали оцу. Данка и такво дијете, могао је све дати. А сада он нема ништа од своје, али је свима приближио. Брат у Ст. Петерсбургу, који живи у Москви у изнајмљеним становима.

О љубави и породици

“Наш млађи син, Ванка, је један човек, он има жену са којом су заједно 12 година, а нико му други није потребан.” И Данка и ја смо веома различити, веома волимо жене, иако сам ожењен, а Данка и није сама (смех). Али волимо да се дивимо, обожавамо, причамо о слабом пољу. На пример, ја само волим све: мршав, плавуша, плавуша, црнка, црвена, али то не значи да се наш однос нужно завршава у роману. Можда је само невин флерт, јер волим своју жену и не намеравам да се разведем. Дани има свој идеал, који немам право да откривам. Али једна девојка коју никада нисмо волели, јер се као 12 година заљубила у моју Машу, тако да нисам примијетила само до 20 плус. Дања је поделила са собом своје хобије, искуства и мислим да сам једина особа која све зна о њему – са именима, детаљима. Као браћа, причамо о теми љубави и веома смо поверени у мишљење другог. Али, на пример, Дања тврди да је жена особа и да јој треба више слободе. И верујем да жена прво даје осећај да сте мушкарац, а не само интересантан партнер. Мој брат каже: “Ово је лопта! Грешите! “То јест, он је за једнакост, али ипак кажем за патријархат и за моју жену:” То ће бити као што сам рекао! Изабрали сте ме, да ли сам ја ваш капетан? Онда идите у кухињу и нахраните тим. И довести ћемо наш брод на острва снова, зарадит ћу новац и побринути се за тебе. ” Наша мајка већ има пет унучади, а ово је само почетак!

Сигурна сам да ће Дања успјети у породичним односима, сигурно. Он није убедјен бечелар, тек још није срео свог човека. Али сигурно ће се срести, све има своје време у свом животу. Он обожава своје нећаке, никад не познаје о њима, поклони су доведени са свуда, млађи – мој син Колиа је прије три месеца био са цијелом материнском болницом. Срећа је да имамо таквог брата и вероватно нисмо само рођени с њим истог дана, са разликом од двије године.