Чије је венчање скупље: милијардер Карапетиан ВС Гутсериев

Венчање сина власника “РуссНефт” Михаил Гутсериев Сафарбековицха у марту 2016 изненадила све! Упркос кризи у земљи, на церемонији су били присутни око 600 гостију (укључујући главе Ингушетији), а гости уметници су почели да Алла Пугацхева, Јеннифер Лопез, Стинг, Енрикуе Иглесиас и Патрициа Каас. Замислите, који су износи звезда овог нивоа? Али то није све. Оутфит младу, скромног ученика стомоталогицхеского Институт, који, успут, изгледао око седам година за најпожељнији нежења, је извезена са драгим камењем, а тежак око 25 килограма. У принципу, када мрежа појавила фотографија са прославе, новинара и стручњака у један глас рекли да је то венчање је најскупљи и жива у последњих неколико година!

Али породица Гутсериев имала је озбиљне конкуренте. Недавно је наследник шефа групе компанија “Ташир” Самвел Карапетиан прославио гозбу у целом свету! На његовом догађају у стилу “Великог Гатсбија” окупили су се читав московски беау монде. Водеће вечери били су Андреј Малахов, Вера Брезхнева и Татиана Геворгиан, а публика је забавила скоро све руске уметнике и групу Мароон 5.

Најочудније је да су венчања Гутсериева и Карапетиана била врло слична. Прво, обе странке су одржане у московској банкет салони “Сафис”. У оба случаја унутрашњост је украшена свежим цвећем. Друго, и млада Гецеријева и млада Карапетијанова одевена су у одећу од Елие Сааба. Треће, и на томе, и на још једном венчању је била вишеслојна торта.

Изгледа да су богати наследници ове године поставили нове трендове вјенчања. Да видимо да ли их други младунци покупе, јер сезона венчања тек почиње. И никаква криза није ужасна!

Затим упоредимо венчања Карапетзана и Гутсериева и откријемо која је скупља, светлија и занимљивија.

Младенци

Карапежани.

Гроом: 23-годишњи Саркис Карапетијан, син власнице Таширске групе компанија, који обухвата више од 200 компанија из различитих сектора руске економије, Самвел Карапетиан.

Тхе Бриде: 25-годишњи Саломе Кинтурашвили.

Гутсериевс.

Гроом: 28-годишњи Рекао Гутсериев, власник син “РуссНефт”, “Руски угаљ” компаније “Моспромстрои», «Бин», за ГЦМ Глобално енергије Инц Михаил Сафарбекович Гутсериев.

Тхе Бриде: 20-годишња Кхадизха Узхакхова, студентица Стоматолошког факултета Московског државног медицинског универзитета. Евдокимова.

Декорација ходника

Карапетианс
Фото: @ дмитри.колганов, @дианаигн

Гутсериевс
Фото: @_________тз

Карапетианс: банкет сала “Сафис”. Гутсериевс: банкет сала “Сафис”.

Облећи младу

Карапетиан
Фото: @дианаигн

Гутсериева
Фото: @залиапалиа

Карапетиан: Елие Сааб. Гутсериева: Елие Сааб.

Гости

Карапетианс: око 500 гостију. Част госта: Председник Јерменије Серж Саргсјан.

Гутсериевс: око 600 гостију. Част госта: глава Ингушетије Иунус-бек Јевкуров.

Руски звијезде

Карапетианс: Алла Пугачева, Григориј Лепс и, Вера Брежнева, Андреј Малахов, Дима Билан Филип Киркоров, Николај Басков, Тимати Валериј Меладзе, Софиа Ротару.

Гутсериевс: Алла Пугацхева.

Холливоод Старс

# мост # мост # свадба #саркисСаломе # сефови # мароон5 #адамлевине

Видео објављен на @ о.беаутифул_лове

Карапетианс: солиста Мароон5 Адам Левине.

@јло # ЈЛо # СвадбаГутсериевих НевестаГутсериевих # венчање #веддингдресс #веддингдаи #елиесааб #сааб #елиесаабцоутуре #елиесаабхаутецоутуре #елиесаабворлд #цоутуре #хаутецоутуре # свадбагутсериевих свадбагутсериевасаида # # свадбагутсериева свадбагутсириева

Видео објавио @_веддинг_ворлд

Гутсериевс: Јеннифер Лопез, Стинг, Енрикуе Иглесиас, Патрициа Каас.

Торта

Карапетианс
Фото: @абулсхарафеиад

Гутсериевс
Фото: @елмира_баисултанова

Карапетианс: осам степена. Гутсериевс: шестостепена торта.

Укупни трошкови

Карапетианс: око 2 милиона долара.

Гутсериевс: око 20 милиона евра. Плус новац за наставак прославе у Лондону (прочитајте више ОВДЕ).

Чијим вјенчањем сте се више волели?
Чијим вјенчањем сте се више волели?
 • Карапетијев наследник је бољи! Модеран и модеран
  36,1%
 • Вјенчање године Гутсериев не може се заобићи!
  29.7%
 • Обојица имају велику славу. Ја бих …
  16,0%
 • Нико се није допао. Волим скромне венчања
  15,2%
 • Остало. Напишите у коментарима
  3.1%

Исходи

Вјенчање Карапетзана било је много јефтиније од Гутсерија. Власник “Ташира” први је спасио на хаљини невјеста. Невеста Гутсериевој, подсетимо, тежина одеће достигла је 25 килограма! Није ни чудо што са таквим оптерећењем девојка није морала да крене на свој одмор. Али невеста Карапетијан, одабир модерног стила хаљине, слободно се кретала око ходника, па чак и плесала под хитовима Адама Левина.

Такође, Карапетанци нису се мешали са позваним гостима, кладили се на домаће звезде који нису морали платити лет за пословну клику и хотелску собу. Од Холивуда на венчању наследника Ташира било је само Адам Левин (и то само зато што је тада био на турнеји у Москви).

Што се тиче скрипте прославе, овде, како кажу, то је ствар укуса. У Карапетианс догађај подсећа на обичан забаву у стилу “Тхе Греат Гатсби”, а фестивал Гутсериевс одржан у строгом класичном стилу да испуни скоро све источне обреде.