Ек-звезда Дома-2 Сун: “Бородин се пожалио мени о учесницима пројекта”

“Могао бих лако управљати блогом за љепоту”

“Толико времена је прошло од када сте напустили кућу-2.” Да ли комуницирате са “старцима”?
Олга Солнтсе Николаева

– Понекад се срећемо. Недавно смо се на скупу Новогодишњег комедијског клуба сусрели са Ксенијом Бородином и пожалила се на садашње чланство учесника. Он каже да су сада углавном заинтересовани за ПР, како промовисати друштвене мреже. Ови момци су стварно срећни, добили су у периоду када њихова популарност лако може бити монетизована постављањем рекламних постова у Инстаграму. У нашем времену, могли смо проценити љубав гледаоца по броју букета и меких играчака након наступа на турнеји.

– Дефинитивно сте један од највољенијих учесника у емисији, и заправо можете задржати љубав гледаоца без фотографија у купаћем костиму. Пример, када позитивно и добро осваја све остало?
Олга Солнтсе Николаева

“Ахх … мислите ли да је ово тајна?” И даље се питам зашто неки људи имају много претплатника и други учини, иако је у мом личном рангирању некога и талентована, и пише добро, и нешто производи, ствара. А остали у профилу су само самопоуздања, самопоуздања, опет сам омиљен и има више претплатника. Сада разумем. Хвала! У ствари, верујем да могу имати више претплатника, јер профил може бити корисан. Осим слика из свакодневног живота, појављују се корисне мале ствари на тему личног раста. Сама сам прошао дуг пут у овој области, тако да сам постигао неку врсту стручности, коју радо дијелим.

Фото: ПхотоКСПресс.ру

Фото: @солнтцезвезда
– Да ли је занимљиво за претплатнике?
Олга Солнтсе Николаева

– Недавно сам спровела истраживање у Инстаграму, питао шта би било интересантно мојим претплатницима, а испоставило се да је то био лични раст. Искрено сам пребројао све гласове, а преко две стотине људи гласало. И да ујединим оне који желе да расте, направио сам канал у Телеграму, који ће наредне године постати моћан алат за пумпање. Позивам све присутне који су озбиљни да промене своје животе на боље, придружи нам се и расту заједно!

– Да бисте снимили нову гуму у којој сте се облачили у дугој хаљини, претплатници су се дивили имиџу. Није вас подстакло да потпуно промените стил?
Олга Солнтсе Николаева

“Спреман сам да се променим.” Практично нисам имао стереотипе о мојој слици. Да, ја нисам једна од оних девојака који не излазе на улицу док нису измишљени. Радије сам, напротив, обојица обојица. А пошто овај инцидент има бар два пута недељно – у петак и суботу, када изађем на сцену и чиним као ДЈ, то је сасвим довољно за мене. Штавише, то могу учинити професионално, и лако могу управљати блогом за љепоту, него понекад забављам своје претплатнике у приче.

Фото: @солнтцезвезда

Фото: @солнтцезвезда

“Издао сам песму која ће се звучати на свим новогодишњим свјетлима”

– Ви после “Дом-2” нису ишли у сенке, чули сте да сте пустили неколико нумера. Како су их примили навијачи који су вас пратили толико година?
Олга Солнтсе Николаева

– Да, стално стварам креативан рад, а када се инспиришем, пишем нове песме. Ове године мој велики сан је испуњен – имала сам огроман и скуп скупни бијели клавир, и инспирисао ме још више да напишем нову.

– “Напиши песму” – то не звучи врло лако.
Олга Солнтсе Николаева

– Понекад само сањају о мени, и спавам из кревета, идем у моју канцеларију да је репродукујем. То се десило тако недавно, песма је “дошла” мени, највероватније ће се звати “Водопади”, али то није тачно. И управо сам укључио ливе емисију у Инстаграму и почео да играм, како не бих заборавио мелодију која је управо ушла у моју главу.

Публикација од Сунца (@солнтцезвезда)

– Да ли вам се свиђа публика?
Олга Солнтсе Николаева

“Нисам очекивао такву реакцију!” Одмах сам почео да примам поруке не само од мојих претплатника, већ и од уметника који су већ изводили. Ола Сериабкина је приметила мој рад. Коментар под видео снимком са песмом је написала Емма М, са којом се ми лично и нисам познавала. И то је врло лијепо, наравно. Мотиви да се крене напред.

– Може ли музика да зарађује?
Олга Солнтсе Николаева

“Моја музика није извор мог прихода, а то радим искључиво за људе, а не за новац.” Уместо тога, песма је облик високог квалитета и забележен је у студију, морамо солидно инвестира, јер сам се – продуцент музичког пројекта. И сада смо завршили рад у студију на новој песми. Крајем децембра, представио сам је у клубу Волта у Москви. Сада је рад на новогодишњој врели. Мислим да је ово песма ће бити сонг нове године, а да ће завршити све Цхристмас Блуе светла, ако не сада, можда не ове године, али то ће се десити.

Фото: @солнтцезвезда

“Људи живе пуно, јер то уопште не раде”

– Како сте прославили Нову годину?
Олга Солнтсе Николаева

– Радио сам у отвореном простору у Москви. Ја углавном волим велике догађаје, тако да често радим пре неки дан у граду. Наравно, нема довољно окупљања са породицом на свечаном столу, са оливјем и под “иронијом судбине”, али ово је наша професија. Почео сам да прослављам Нову годину, радим на догађајима од 18 година, тако да сам већ навикла на то.

– Неки људи углавном воле да иду у иностранство на одмор.
Олга Солнтсе Николаева

– Нисам волео да славим Нову годину, посебно у Азији. Он уопште није ту. Нити говор председника, нити битка за звонце, нити снег. Иако ове године није … А онда можете и на врућини. Одмор! Волео бих много.

– А шта онда планове за годину?
Олга Солнтсе Николаева

– Сјајно! И не шалим се. Развила сам нову и занимљиву технику која је за мене веома погодна као свестрана и зависна особа, јер се у четвртој години могу живети потпуно различити животи и постићи високе резултате у њима. Техника је везана за фокус пажње, концентрације, постављање јасних циљева и акција. И то је, после свега, сјајна релаксација особе, када схвати да оно што сада ради, он се у потпуности може променити без менталних мучења, у којима потиче енергија. Често чујем људе како кажу: “Да ли то чиним у овом животу” или “Или можда сам дошао на ову земљу сасвим друго”, а енергија човека доводи у сумњу. Као резултат, он ради све у потпуности, живи свој живот не са максималном ефикасношћу, али као да је нацрт, а он ће имати још једну шансу. И истовремено, он нема моћ да га промени, енергија се одлази. Ко је упознат са тим? Мислим, за многе.

– То се догађа. Дакле, постоји ли излаз?
Олга Солнтсе Николаева

– Желим да мотивише публику на најсмелијих достигнућа у наредној години, тако да је нова, 2018 се не лети, као и све претходне, а упамћен као најбољег, предиван и пун чуда годину нашег живота.