Глумица из Уљановскова глумила је у играни филму

У филму је глумила глумица из Уљановск Олга Ревнивтсева
Олга Ревнивтсева: “Увијек сам сањао да постанем глумица”
Фото: лична архива
Олга, реци ми како сам ушао у биоскоп?
Олга Ревнивтсева

Док сам и даље у првој години, знао сам да ћу постати глумица, без обзира на све. Након што је дипломирао 2011. са вд одељења усу (сазнао сам на курсу Копилова), одмах отрчао до купи карту у возу, јер гутљај делује нектар може бити само у главном граду, јер овде више могућности … и сад сан се остварио – кастинг за пуну метар, што је лако прошао. Талент, како кажу, не можете сакрити (смех).

Ваша хероина “У послу” – ко је она?
Олга Ревнивтсева

У филму имам суппортерну улогу и, не бојим се ове речи, кључ. Нађа – куја, лепа и уверени девојка која је лукав излаз без огреботине и заокружује све око прста, него, једноставно бацање пара. Да би играо такав лик био је прилично тежак, пре тога сам играо јаке и моћне жене.

А који од познатих глумаца је био у филму? Са ким сте успели да радите заједно?
Олга Ревнивтсева

Сви актери нису познати у овом тренутку, али је идеја директора римске Половикова и треба да буде такав да се максимално откривају почетника глумце, а 100% сигуран да је то урадио. Утисци рада су највише што ни позитиван. Луди кохезивни тим, који је био осјетљив на свој рад. Недостаје ми свака посада.

Олга и пријатељска посада
Фото: лична архива
Али ово није твој први филмски посао?
Олга Ревнивтсева

Не, не први, већ први у пуном метру. Сам се појавио на серији “Право на заштиту”, “посебан случај”, “Пасечник”, “Пета Гардијан”, “требало би”, “Мирис дивље руже”, то је била мала, али занимљива улога. Нешто више од годину дана у “Цханнел” у програму “Добро јутро”, на челу насловом “плавуша за воланом.” Учествовала је и на телевизијским емисијама: “Пепељуга. Ресет “,” Рендезвоус са укусом “, прошле године је постао победник емисије” машине “са” Пеппер “каналу. Пуцано је у рекламама.

Како волите да проводите своје слободно вријеме?
Олга Ревнивтсева

Активно се укључујем у спорт како бих задржао своје тело у добром стању. Учествујем у аматерским аутомобилима и тркама за мотоцикле – Ја сам инструктор у екстремној вожњи, возим од 15 година. Добијам ранг у коњичком спорту и скочим са падобраном за развој адреналина.

А како су ствари на личном фронту?
Олга Ревнивтсева

Моје срце је бесплатно. Достојан младић у нашем времену веома је тешко наћи, па сам одговоран за ово питање.

Подијелите најближе планове?
Олга Ревнивтсева

Сада покушавам да дам више времена за рад. Планирам да наставим да се уклањам, биоскоп је мој живот. Сада не могу рећи где се могу видети осим у филму “У послу”, то је пословна тајна, али мислим да ће се то догодити врло брзо. Ја се радујем премијери, надам се да ће сви гледати филм уз дрхтаво срце и једним дахом.